Indiferent ca esti un luptator fara experienta sau unul care are cateva meciuri la activ, cu siguranta si tu iti doresti sa ai parte de antrenamente reusite si sa devi un sportiv mai bun.

Pentru ca orice antrenor sa isi poata echipa in mod corect sala de antrenament, el are nevoie de palmari, PAO si de saci de box Knockout care sa ii permita sa execute tot felul de antrenamente diverse alaturi de sportivii sai.

Se stie ca antrenamentul la sacul de box ajuta la imbunatatirea executiei loviturilor de pumn si picior, ajuta la imbunatatirea conditiei fizice si la cresterea andurantei. Hai sa vedem mai jos tipurile de saci de box din care poti sa alegi de pe site-ul Knockout Store.

Sacii grei / heavy sunt ideali pentru a antrena loviturile de picior, pumni si a executa lovituri grele/dure. Ei se agata cu lant in perete si au greutate de la 30 la 60 kng si inaltime de pana la 180 cm. Ei sunt mai statici si nu se misca atat de tare.

Sacul de tip lacrima ajuta la executarea si antrenamentele de uppercut, crosee si sunt ideali pentru ca au o forma mai diferita si iti permit sa executi diverse antrenamente si tipuri de lovituri. Recomandam gama de saci Aqua de la Knockout Store.

Mai gasesti pe site-ul nostru si gama de saci de box de tip uppercut care sa iti dea sansa sa te antrenezi mai bine si sa lovesti uppercut pentru o mai buna precizie si dexteritate.

Cand vrei sa alegi sacul de box trebuie sa te uiti si la materialul din care este el realizat – recomandam sacii de box din piele naturala de vaca pentru ca ei sunt mai rezistenti si ajuta la imbunatatirea loviturilor de picior si pumn.

Mai gasesti si saci din piele artificiala care sunt ideali pentru incepator si loviturile mai light.

Pentru un antrenament reusit iti recomandam si gama de tibiere de kickbox de calitate de la branduri straine sau Knockout.

Alege si o pereche de bandaje de box pentru un plus de protectie pentru incheieturile tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here