Atunci cand vrei sa iti cresti nivelul tau de antrenament si sa devi un sportiv de top care sa iti doboare adversarii din ring, ai nevoie cu siguranta de o pereche de manusi de box Knockout. Acestea sunt realizate fie din piele naturala sau artificiala iar acest lucru asigura o mai mare durata de viata si un plus de confort.

Dar ce faci cand nu stii ce fel de manusi de box sa alegi? Echipa Knockout iti vine in ajutorul tau cu acest articol in care iti explicam pas cu pas cum sa alegi corect manusile de box ideale.

In primul rand trebuie sa te uiti la dimensiunea manusilor de box pe care vrei sa le cumperi. Aici sunt mai multe dimensiuni in functie de circumferinta pumnilor tai, dar si de inaltimea si greutatea ta. Vezi pe site-ul www.knock-out.ro ghidul de alegere a manusilor de box. Marimea difera de la 8oz pana la 16oz.

Dupa care se te hotarasti sigur ce fel de manusa sa alegi in functie de obiectivele de antrenament – aici ne referim stric la manusile de sac, cele de MMA si cele antrenament general sau sparring. Manusile pentru sac sunt mai patratice si au mai putina spuma deasupra oaselor pumnilor pentru un scop precis – sa te antrenezi cat mai corect si sa lovesti bine la sac.

Mai trebuie sa vezi ce fel de sistem de inchidere iti doresti pentru manusile de box alese – aici poti sa optezi pentru acele manusi cu inchidere Velcro.

Dupa ce te-ai hotarat ce manusi de box sa alegi, poti sa mergi un pas mai in fata si sa iti alegi si o casca de box de calitate de la Knockout prin care sa te asiguri ca esti mereu protejat de loviturile adversarilor din ring. O casca buna de protectie este esentiala mai ales atunci cand faci sparring intens si vrei sa iti cresti nivelul de protectie simtit. Indiferent ca esti luptator profesionist sau amator trebuie sa ai la indemana casca ideala pentru un nivel ridicat de protectie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here