Drumul omului catre eternitate este mai greu pentru cei care raman, decat pentru cel care pleaca. Decedatul nu mai stie nimic si depinde de modul in care cei aflati in viata ii organizeaza drumul catre vesnicie.

Cu cateva decenii in urma, familia indurerata alerga peste tot si in cele 3 zile care treceau de la decesul prorpiu-zis, pana la inmormantare cei din casa nu aveau liniste. Sarcinile erau judicios impartite ca totul sa decurga conform planificarilor si inmormantarea sa se faca la timp.

Unul se ducea dupa actele deces, altii sa programeze preotul si sa se tocmeasca din timp cu groparii, in timp ce persoanele ramase se duceau dupa cumparaturi.

De decedat se ocupau vecinii fara calificare, dar bine intentionati, iar la toate aceste operatiuni asistau si apartinatorii, fiindca totul se facea acasa, mai ales daca decesul nu avea loc la spital sau moartea nu era suspecta.

De la aparitia unicului dispecerat funerar din Romania, familiei nu ii mai este deloc greu sa organizeze calatoria catre eternitate a celui drag.

La orice ora din noapte se produce decesul, operatorii de serviciu raspund la telefon si consiliaza cu multa pricepere pe cei care au nevoie de acest lucru, in cele mai grele momente din viata.

07 Funerare Iasi face parte din acest dispecerat national de servicii funerare, fiind una dintre firmele renumite pentru oferta variata de servicii si preturile imbatabile.

Accesul la consiliere se obtine in 2-3 minute, sunand direct sau prin intermediul dispeceratului.

Ei actioneaza cu respect si din respect fata de cei dragi. Parcurgand cu atentie lista, am numarat 30 de servicii complexe  si pliate exact pe dorintele fiecarui apartinator sau decedat. Da, uneori decedatii au timp sa ii roage pe cei dragi sa tina cont de dorintele lor postume.

Este mult mai bine sa achiti costurile totale ale inmormantarii si sa iti rezervi timp ca sa te pregatesti cum se cuvine pentru eveniment, sa petreci timpul la catafalc, aratandu-ti in acest mod recunostinta si dragostea.

07 Funerare Iasi organizeaza si inhumari, dar si incinerari, fiindca oamenii sunt liberi sa aleaga forma ceremoniei finale pentru ei insisi sau pentru cei dragi. Iata ce poveri ia o firma de servicii funerare adevarate de pe umerii familie!

  1. punerea la dispozitie a urnelor in cazul incinerarii.
  2. transport funerar intern sau international cu masini autorizate
  3. sicrie echipate complet, cruci inscriptionate, coroane si aranjamente funerere personalizate
  4. medic constatator al decesului si preot
  5. actele constatatoare ale decesului
  6. autopsier, camera frigorifica, rezervarea capelei, capace frigorifice pentru sicriu, in caz de vreme caniculara
  7. tot ceea ce tine de parastas
  8. toaletarea decedatului, imbalsamare, machiaj funerar si manipularea sicriului

9.locuri de veci si constructii funerare.

Cu astfel de aliati puternici si priceputi, familiei nu ii mai este atat de greu sa organizeze inmormantarea celui drag, ci trebuie sa aleaga serviciile dorite.

E greu sa pierzi pe cineva drag, dar sa fii lasat singur sa rezolvi toate problemele acestea din lista este inuman. Ganditi-va cat de greu i-ar fi unui copil unic sa isi inmormanteze parintii si sa treaca prin toate acestea!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here