Indiferent de situatie si orice alte imprejurari, siguranta este extrem de importanta si trebuie sa ne luam toate masurile necesare astfel incat sa putem avea garantia ca viata noastra si a celor din jur nu este pusa in pericol.

In interiorul cladirilor trebuie indeplinite tot felul de norme de siguranta, iar pe langa acestea, o solutie perfecta pentru un plus de liniste, o reprezinta instalatiile de stingere a incendiilor.

Acestea se pot gasi sub denumirea de instalatii sprinklere si pot fi salvatoare de vieti intr-o situatie de urgent.

Fie ca este vorba despre propria locuinta, institutii publice, firme private sau in mediul Horeca, instalatiile de sprinkere trebuie sa existe si bineinteles sa fie montate de catre o firma autorizata. Cei de la Securitatepsi.ro renumiti pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera, plus asistenta si mentenanta firmelor, dar si persoanelor fizice care necesita o revizie, sau celor care doresc instalatii sprinklere.

Instalatiile sprinkere sunt dispozitive sensibile la caldura, care au fost proiectate astfel incat sa se activeze la o temperatura prestabilita prin eliberarea automata a unui flux de apa pe care il repartizeaza uniform la nivelul solului.

Instalatiile cu sprinklere sunt destinate echiparii instalatiilor fixe automate de stins incendii, avand rolul de a detecta un focar de incendiu, de a da o alarma si de a-l stinge inca de la inceput sau, cel putin, de a-l acoperi astfel incat stingerea sa se poata realiza cu ajutorul mijloacelor de protectie ale cladirii sau de catre pompieri. De asemenea,atunci cand vorbim despre sprinkere, trebuie luat in calcul si achizitionarea unui grup pompare sprinklere de calitate care poate fi achizitonat tot prin cei de la Securitatepsi.ro.

Principalele tipuri de produse sau servicii pe care cei de la Securitatepsi.ro le ofera, sunt urmatoarele:

  • Instalatii sprinklere
  • Hidranti interiori
  • Proiectare PSI
  • Mentenanta PSI
  • Consultanta PSI
  • Autorizatie PSI

Aceste instalatii de sprinklere nu sunt obligatorii pentru toata lumea sau in toate situatiile, ci doar conform indicativului P118/2/2013 cand cladirile trebuie sa dispuna obligatoriu de aceste instalatii impotriva incendiilor.

Toate detaliile despre ce reprezinta serviciile Securitatepsi.ro, instalatiile de sprinklere precum si obligatiile din punct de vedere legislativ pe care le aveti sau nu, va sunt puse la dispozitie pe site-ul acestora la numai un click distanta. Sa respectati legea este obligatoriu, indiferent de tara in care va aflati. Legile in vigoare trebuie respectate mai ales cand vine vorba de protectia la locul de munca si de aceea, mai toate firmele au instalate astfel de sisteme pentru stingerea incendiilor.

Recomand din proprie experienta sistemele de sprinklere si nu numai ale celor de la Securitatepsi.ro, precum si serviciile oferite, iar acest lucru il fac din proprie experienta. In urma cu aproximativ un an am apelat personal la serviciile acestora pentru o cladirea pe care o detin in care isi desfasoara activitatea o firma de birouri si sunt extreme de multumit de aceasta achizitie. Din pacate a fost nevoie de actionarea sistemului la doar o luna dupa instalarea lui, insa cel putin si-a facut treaba mai mult decat excelent, iar costurile de achizitie/montaj, au fost extreme de avantajose avand in vedere calitatea superioara.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here