In ziua de azi a avea propriul autoturism este o necesitate. Orasele s-au extins, multa lume lucreaza in alte localitati si nevoia de a ne deplasa este mai mare ca oricand. Sa nu mai punem al socoteala ca un autoturism ne ajuta sa ne deplasam mult mai repede si mai comod de la punctul X la punctul Y. Astfel economisim timp pretios pe care altfel l-am pierde stand prin statii de  autobuz sau pe peronul unei gari. Timpul ramas il putem petrece alaturi de familie, de copii sau pur si simplu ocupandu-ne de pasiunile noastre.

Pe internet vei gasi o multime de anunturi de vanzari masini, la preturi pentru toate buzunarele. Insa, oricare al fi costul unui autovehicul, rareori ne putem permite sa il achizitionam cu bani din salariul personal. De multe ori, daca nu avem bani pusi deoparte, trebuie sa ne imprumutam. Unde ne imprumutam? Parerea majoritatii este ca cel mai bine, mai ales daca nu vorbim de o masina de lux, este indicat sa faci un credit de nevoi personale. De ce?

Pentru ca este cea mai convenabila metoda. In primul rand, daca alegi un credit de nevoi personale, vei plati o rata lunara la banca, pe o perioada aleasa de tine, pe care, daca suma nu este mare, aproape ca nu o vei simti. In schimb, daca alegi, de exemplu, sa te imprumuti de la o ruda sau un prieten, banii va trebui sa ii dai inapoi cat mai repede si nu este prea comod sa faci asta.

In al doilea rand, cu ajutorul unui credit de nevoi personale, poti lua chiar mai mult decat costa masina. Nu uita ca vei avea si alte cheltuieli precum actele si poate unele mici imbunatatiri, mai ales daca vei lua o masina second-hand.

Un credit de nevoi personale este unul din cele mai ieftine moduri de a imprumuta banii daca poti obtine o rata buna. Insa nu uita sa analizezi bine banca si beneficiile pe care le ai. Pentru asta, poti sa intri pe VreauCredit.ro, platforma online unde vei putea sa faci comparatii in timp real intre diferitele institutii bancare din Romania. Vei putea sa vezi ce tip de credit poti lua, DAE, dobanda, suma lunara de rambursare si suma totala pe care vei ajunge sa o platesti creditorului. Acest lucru te poate ajuta sa gasesti cea mai accesibila optiune si cea care te va costa cel mai putin in general.

Nu te lua numai dupa reputatia bancii. Asigura-te ca imprumutul este unul accesibil. Daca nu esti sigur ca poti suporta platile lunare alaturi de cheltuielile casnice, calculeaza ceea ce iti poti permite. Exista mereu otpiuni, chiar si de a schimba marca masinii.

Un sfat important este sa verifici intotdeauna daca dobanda imprumutului este fixa ​​sau variabila. Daca este stabilita, rata dobanzii va ramane aceeasi pana la plata imprumutului. Daca nu, poti avea probleme cu banii daca ratele dobanzilor cresc.

Tu stii ce functioneaza cel mai bine pentru tine. Indiferent de alegere, cu VreauCredit.ro vei avea toate informatiile necesare inainte de a aplica pentru un imprumut.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here