Dacă am putea alege, mulți dintre noi am prefera să nu spălăm deloc vase. Din fericire, acest lucru poate fi realizat dacă ne achiziționăm o mașină de spălat vase. Acestea consumă mai puțină apă decât spălarea clasică, la mână, economisesc timp și curăță mult mai bine vasele decât am putea noi să o facem.

Unele mașini de spălat vase sunt destul de costisitoare, dar dacă prețul este singurul ce vă oprește din a achiziționa acest electrocasnic, puteți găsi diverse modele de mașini de spălat vase pe site-ul eMAG la prețuri foarte avantajoase.

  1. Mașină de spălat vase Nei NDW6S-3602E

Printre aceste masini de spalat vase accesibile se numără și această mașină compactă de la Nei. Cântărește aproximativ 22 de kilograme și măsoară aproximativ 44 centimetri înălțime, 55 centimetri lățime și 50 centimetri adâncime. Clasa este A+, consumând în medie 174 kWh și 1820 litri. Nivelul de zgomot este de 49 dB. Are un număr de 6 programe, dintre care și Delicat, Economic, Intensiv și Rapid. Are funcție de blocare a accesului pentru copii, funcție de pornire programabilă și indicator sare.  Poți încărca 6 seturi. Este potrivită pentru o bucătărie micuță sau o familie mai mică.

  1. Mașină de spălat vase Magla SS46

Una dintre aceste mașini de spălat vase este și Magla SS49. Este ceva mai mare față de mașina de spălat de la Nei, măsurând 82 centimetri înălțime, 45 centimetri lățime și o adâncime de 54 centimetri. Consumul de energie și apă per ciclu de spălare este de 0.69 kWh și 9 litri, mașina făcând parte din clasa energetică A++. Nivelul de zgomot este de 47 dB. Are 6 programe de spălare și poți încărca 9 seturi. Mașina este complet incorporabilă. Este o alegere bună pentru oricine caută o mașină de spălat vase economică și nu foarte zgomotoasă.

  1. Mașină de spălat vase Heinner HDW-FS4505WA

O altă mașină de spălat accesibilă ca și preț este și Heinner HDW-FS4505WA. Aceasta cântărește aproximativ 34 de kilograme și măsoară aproximativ 85 centimetri înălțime, 45 centimetri lățime și 60 centimetri adâncime. Face parte din clasa energetică A++, consumând în medie anual 211 kWh și aproximativ 3080 litri de apă. Este ceva mai zgomotoasă, având un nivel de zgomot de 52 dB. Are 5 programe și poate fi încărcată cu 10 seturi. Are funcție de protecție împotriva inundațiilor, pornire programabilă, încărcare la jumătate și coș superior ajustabil. Este potrivită pentru o familie numeroasă unde se gătește des.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here