Procesul de tăiat cu laser este o tehnologie avansată care utilizează un fascicul laser pentru tăierea materialelor. Tăierea cu laser este utilizată de obicei într-o gamă largă de aplicații de fabricație industrială și este de asemenea folosită acum de către întreprinderile mici, pasionați și școli.

Procesul de tăiere cu laser este unul care funcționează prin direcționarea unei raze laser cu mare putere, în principal prin utilizarea opticii. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre avantajele majore ale taierii cu laser oferite de catre echipa Laser Processing Romania.

Se știe că tăierea cu laser funcționează mult mai rapid în comparație cu alte metode și tehnici tradiționale de tăiere. Acest lucru se întâmplă pentru că cea mai mare parte a lucrărilor desfășurate în cursul tăierii cu laser este automatizată. Puteți tăia materialele industriale în doar câteva minute când optați pentru utilizarea tehnologiei de tăiere cu laser pentru a face acest lucru.

Modelarea unei bucăți de metal este mult mai ușor de făcut atunci când utilizați o tehnică precum tăierea cu laser decât este atunci când vă implicati într-o procedură precum tăierea mecanică.

Tăieturile care se obțin prin fasciculele laser sunt, de asemenea, cunoscute a fi mult mai precise decât tăieturile produse de alte metode și tehnici cunoscute de tăiere a metalelor. De fapt, tocmai din acest motiv, tăierea cu laser ca procedeu este preferată în multe industrii diferite, în special în cele care necesită dimensiunea metalelor să fie absolut precise atunci când sunt tăiate în bucăți.

Metalul tăiat folosind tehnologia laser nu este niciodată unul care să intre în contact cu alte metale pentru a facilita tăierea. Drept urmare, metalul tinde să fie mai fin tăiat și este lipsit de contaminări.

Metodele tradiționale de tăiere folosesc, de asemenea, căldura în principal ca armă pentru tăiere, caz în care marginile metalice tind să se deformeze într-o anumită măsură. Cu tăierea cu laser, însă, piesele metalice produse au margini foarte fine.

Va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti gama de servicii profesionale de debitare cu laser oferite de catre echipa noastra.

Pe site-ul nostru gasiti si servicii profesionale de prelucrari mecanice oferite de catre echipa noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here