Cand vrei sa te antrenezi mai bine in sala de antrenament si sa iti dezvolti forta si mobilitatea, ai nevoie sa ai la indemana cele mai bune echipamente de box de la Knockout.

Acum pe www.knock-out.ro o sa gasesti o gama variata de echipamente pentru sporturile de contact care sa te ajute sa devii un luptator mai bun.

Pentru a te bucura de mai multa protectie cand faci sparring cu partener sau cand esti in competitie, echipa Knockout iti pune acum la dispozitia ta gama de casti de box profesionale cu scopul ca tu sa te antrenezi cat mai bine in ring si sa fi mai protejat.

O casca de box este necesara mai ales cand faci sparring si cand te antrenezi mai dur. Iar de aceea aceasta trebuie sa fie potrivita pentru tine. In acest sens alege o casca pe marimea ta si poti sa te asiguri ca alegi casca ideala pentru tine daca iti masori circumferinta capului tau.

Casca de box din piele naturala este cea mai potrivita pentru simplul fapt ca este de calitate ridicata, are o durata de viata mai lunga si ofera un plus de protectie pentru pometii si tampla ta.

Sa nu uitam ca sunt si casti de box realizate din piele artificiala care au si ele durata de viata lunga si ofera si ele protectie medie.

Mai trebuie sa intelegi ca gasesti casti care sunt open face – ele oferind o vizibilitate ridicata, dar mai putina protectie pentru ca lasa fata descoperita.

Daca vrei sa te bucuri de protectie maxima alege castile de box de tip face saver – acestea ofera acel nivel ridicat de protectie pentru barbie, fata, tampla, pometi doar ca vizibilitatea este redusa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here