Calitatea superioară, design-ul inovator, garanția pentru prepararea perfectp a cafelei, de fiecare dată – acestea sunt câteva din puținele motive pentru care Delonghi este o autoritate reală, la nivel mondial, în materie de cafea.

Fiecare espresso, cappuccino și latte macchiato realizat cu un espressor Delonghi ofera o senzatie unica, personalizată pentru tine. Modelele de espressor Delonghi super-automate sunt parte dintr-o gamă completă de produse pentru cafea. Super-automatele Delonghi fac cafeaua preferată doar prin simpla atingere a unui buton, calitatea comparându-se cu cea din cafenele, dar o poți savura chiar în propria locuință.

Drumul spre calitate

O poveste unică, bazată de la început pe căutarea continuă de tehnologii exclusive: de la primul „Bar”, lansat în 1990, la cele mai noi modele de mașini de espresso, tradiționale sau sofisticate, mașinile super-automate, sau modelele dezvoltate în parteneriat cu Nespresso. Povestea Delonghi este o lume fascinantă creată din entuziasmul pentru cafea cu scopul de a oferi consumatorului mereu ceva mai bun… în fiecare zi!

Perfect pentru tine

Delonghi oferă o cafea la fel de bună ca cea din cafenele, dar într-un spațiu mult mai confortabil, mai exact în propria locuință.Tehnologia Delonghi își propune să te ajute în prepararea băuturii preferate într-un mod simplu și rapid. Compania a pus toată priceperea și toată experiența în crearea aparatului care să îți satisfacă toate gusturile în materie de cafea. Îți poți personaliza cafeaua așa cum dorești, de câte ori dorești. Trebuie doar să-ți imaginezi gustul, iar Delonghi îl va face pentru tine.

Plăcerea de împărtăși entuziasmul

Îți poți surprinde oaspeții servindu-le cafeaua preferată. O cafea bună este un moment perfect pentru a împărtăși momentele speciale alături de persoanele apropiate. Delonghi face casa ta chiar mai primitoare, creând o atmosferă mai caldă, relaxantă. Delonghi îți oferă placerea de a petrece momente unice alături de cei dragi, oferindu-le tot ce este mai bun.

Stil de viață italian

Mult mai mult decât o cafea. Un mod de viață. O pasiune înnăscută pentru calitate. Delonghi este o companie italiană, așa că atunci cand vine vorba de mașini de cafea, are secretul care îi face să iasă în evidență la nivel mondial. O moștenire culturală pe care o poartă și care este o parte integrantă a produselor companiei. Delonghi este o companie care privește spre viitor, dar nu uită valorile sale, pentru că tradiția este la fel de importantă ca și inovația.

Cel mai bun sistem de lapte de pe piață

Sistemul de lapte Delonghi poate fi definit ca fiind cel mai bun din piață: performanțe de top în ceea ce privește ușurința de utilizare, calitatea si versatilitatea. Performanțele acestuia sunt recunoscute prin numeroase studii, dar mai presus de toate de către consumatori.

Pe lângă faptul că este ușor de folosit, un espressor Delonghi are un design italian, o combinație inovatoare de materiale și finisaje și o paletă specială de culori.

Gama de espressoare Delonghi

Delonghi cunoaște toate modurile de a face cafea și oferă o gamă completă de espresspare, proiectată pentru a satisface în cea mai mare măsură preferințele clienților, atât din punct de vedere al performanței, cât și estetic. Mașinile de cafea sunt pregătite pentru a oferi rezultate perfecte iubitorilor de cafea, datorită utilizării de tehnologii unice care au făcut acest nume un lider în industria cafelei.

Sisteme de Moka, mașini de espresso tradiționale, Nespresso și Dolce Gusto capsule, prin picurare, modele de combi, super-automate: cu Delonghi, întreaga lume a cafelei se transformă într-o experiență minunată. Iată tipurile de mașini de cafea Delonghi disponibile:

Mașină automată de cafea espresso – Din cafea boabe, prin simpla atingere a unui buton

Mașină de cafea espresso cu pompă – Un espresso cum doar un barman adevărat poate face

Mașină de cafea cu pods-uri (Nespresso și Dolce Gusto) – O capsulă, un gest simplu pentru a savura o mie de arome

Moka – Un simplu mod de a face o cafea cu un gust autentic italian

Combi – Espresso sau cafea la filtru? Toată plăcerea cafelei într-o singură alegere

Filtru – Pentru cei ce iubesc gustul puternic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here