Există mai multe tipuri de încălțăminte pentru femei, persoanele de sex feminin fiind recunoscute ca având o pasiune pentru cumpărături de pantofi, de multe ori achiziționând mai multe perechi decât îi sunt necesare. Din acest motiv, industria de pantofi și moda s-au dezvoltate extrem de mult pentru a putea satisface nevoile diversificate ale femeilor.

Există pantofi stilleto, au un stil clasic, au vârful ascuțit și tocul foarte subțire, sunt foarte eleganți și dacă sunt negri, se potrivesc la orice fel de ținută elegantă. Îi poți lua la serviciu, la petrecere, la o nuntă, botez și alte evenimente unde este nevoie de o prezență elegantă. Tocul lor subțiază și chiar și la o pereche de blugi slim, aceștia dau ținutei o eleganță aparte și reprezintă o soluție accesibilă la care poți apela oricând nu știi ce ținută să alegi pentru o întâlnire.

Sandalele cu toc sunt tot o soluție potrivită pentru periodele calde, în care o doamnă își dorește să fie elegantă. Sandalele, spre deosebire de pantofi, sunt comode deoarece nefiind acoperite anumite zone ale piciorului, degetele sau călcâiul, în cazul în care piciorul se umflă, acestea nu vă vor strânge. Sunt perfecte pentru o rochie elegantă, un costum elegant sau chiar și pentru o pereche de pantaloni casual.

Pentru sezonul rece se pot alege niște botine dama Tamaris, care sunt în tendințe în această perioadă și îți pot oferi confortul termic dorit. Acestea pot fi purtate atât cu fuste și rochii de diverse dimensiuni, cât și cu pantaloni sau cu o salopetă, elemente mai sportive. Acestea pot fi atât din piele netedă, cât și din lac sau piele întoarsă, acestea dând botinei o eleganță aparte.

Balerinii sunt o încălțăminte comodă, aceștia sunt o variantă foarte foarte bună, se potrivesc oricărei ținute, fie că au toc sau nu; evident acestea sunt potrivite pentru o plimbare în parc, pentru o petrecere sau pentru ieșirea într-un club. Există producători care realizează niște balerini extrem de comozi, o încălțăminte cu care te poți plimba și care poate avea modele interesante și culori atractive.

Indiferent de tipul de încălțăminte pe care îl alegeți, acestea trebuie să îndeplinească criteriul comodității dar și al adaptabilității la diverse costumații și, un criteriu foarte important pentru femei este, desigur, designul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here