Cei care folosesc folii telefoane au o sansa redusa de a avea semne de uzura sau urme de amprente pe display-ul telefoanelor. La fel de valabila ramane si treaba cu protectia totala pe care o ofera husele de telefoane. In ultimii ani, telefoanele mobile au evoluat foarte mult in tehnologia de fabricare, ele  fiind foarte inteligente.

Avand aceste caracteristici foarte avansate de tehnologie si chiar de design, ele sunt si foarte fine la atingere si de aceea sunt si foarte expuse la deteriorari ale carcasei, ecranului sau tastaturii in functie de tipul telefonului, care s-ar putea produce in timpul loviturii acestuia.

Tocmai din aceasta cauza, acestea sunt prevazute cu o folie care este lipita pe ecran, ca acesta sa nu fie zgariat usor, chiar de la prima lui folosire. Dar si pentru ca aceasta folie protectoare sa nu fie deteriorata foarte repede, atunci este necesara achizitionarea si folosirea unei huse de telefon etuo.

Deoarece telefoanele cele mai folosite in zilele noastre sunt cele de ultima generatie, atunci si husa trebuie sa fie pe masura si din punct de vedere al protectiei si al design-ului. Acestea pot fi gasite la un magazin accesorii gsm precum

… continuarea pe https://www.4-kids.net/cum-ne-protejam-cel-mai-bine-smarpthone-ul.html

SHARE
Previous articlePerdele de aer
Next articleSafirul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here