Exista mai multe motive pentru care Windows 10 poate fi o alegere cat se poate de buna pentru voi, de aceea este important sa treceti cat mai curand la acest sistem de operare. In momentul de fata, Windows 10 este cu siguranta un sistem de operare mult mai bun fata de Windows 8, compania Microsoft depunand un efort destul de mare pentru a face din Windows 10 un sistem de operare mult mai indragit de catre utilizatorii veniti de la Windows 7.

Windows 10 este de fapt un hibrid, acesta avand un nou design, el fiind adaptabil in functie de tipul dispozitivului pe care ruleaza. Acest nou sistem de operare a fost perfectionat de catre o comunitate formata din peste 5 milioane de utilizatori, de aceea din acest punct de vedere putem spune ca Windows 10 poate fi considerat a fi o solutie optima, venind in intampinarea tuturor.

Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti despre Windows 10 este faptul ca acest sistem de operare este unul gratuit, Windows oferind asadar upgrade-ul gratuit pentru utilizatorii care au achizitionat Windows 8, dar si Windows 7. Piratii care utilizeaza Windows 10 fara o cheie de produs au parte si ei de un tratament bland din partea companiei si anume ca aceasta ofera instalarea sistemului de operare fara furnizarea unei chei de produs. In acelasi timp, Windows 10 mai vine echipat si cu o interfata desktop familiara, desktop-ul fiind unul mereu vizibil, iar interafata duala care provoca de multe ori probleme utilizatorului fiind inlocuita. Cumpara pc refurbished cu windows integrat online si beneficiezi de fiabilitate la un pret impecabil.

Start Menu-ul a fost si el imbunatatit in aceasta versiune de Windows si anume, in aceasta versiune, Windows vine cu un Start Menu complet personalizabil, utilizatorii interactionand foarte usor cu acesta. Ei pot repozitiona si elimina dupa bunul plac ceea ce isi doresc. Putem asadar elimina, daca ne dorim acest lucru si toate live titles-urile din Start Menu, singurul lucru care mai ramane fiind lista de aplicatii. Un alt lucru care este posibil sa va atraga in situatia acestei versiuni de Windows este reprezentat de desktop-urile virtuale. Nu mai este nevoie sa va descurcati asadar cu un singur desktop pe care sunt ingramadite toate aplicatiile, acum avand la dispozitie mai multe ecrane virtuale care pot fi comutate atunci cand aveti nevoie.

Live Titles-urile sunt si ele utile pentru ca pot afisa informatii actualizate in Start Menu. Puteti adauga aici notificari, dar si ultimele poze adaugate in reteaua de socializare. De asemenea, mai puteti adauga starea vremii, precum si alte informatii relevante pentru voi. Microsoft Edge estte un web browser cu adevarat modern, acesta avand o interfata minimalista, dar si un motor de randare refacut in totalitate. El pune siguranta si viteza pe primul loc. Windows 10 are un pret foarte accesibil, pretul variind destul de mult in functie de licenta spre care va veti orienta. In general pretul unei licente Windows 10 porneste de la cateva zeci de lei si poate ajunge la cateva sute de lei daca va doriti ceva mult mai avansat destinat unui numar mai mare de unitati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here