Atunci cand vrei sa alegi cele mai speciale buchete de flori, OKFlora vine in ajutorul tau cu flori la cutie. Aceasta alegere prezinta o serie de avantaje importante, de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei sa fii sigur ca surpriza ta va transmite mesajul dorit si va impresiona pe deplin destinatarul.

Florile sunt cele care starnesc bucurie mereu si nu doar modul in care sunt combinatie conteaza, ci si prezentarea lor. Se stie deja ca cele mai elegante flori nu mai sunt oferite in clasica tipla de plastic cu imprimeuri si s-au  gasit numeroase alternative in sensul acesta, insa o noua varianta de a oferi flori este reprezentata de florile in cutii.

Flori in ambalaj elegant si special

A oferi flori de lux in cutie inseamna ca ai obtinut un avantaj suplimentar datorita ambalajului. Daca vrei sa surpriza ta sa fie impresionanta atunci va trebui sa alegi o forma in care sa iti prezinti sentimentele cat mai elegant. Florile la cutie te vor salva din acest punct de vedere pentru ca un astfel de aranjament va fi remarcat imediat, iar destinatarul se va simti special si va aprecia modul in care iti manifesti atentia spre detalii.

Florile la cutie pot sa fie oferite tuturor, inclusiv barbatilor

Tinand cont de evenimentul pentru care cumperi aranjamente florale in cutie, dar si de relatia ta cu destinatarul, florile in cutii pot sa fie potrivite si pentru barbati si pentru femei. Nu este o regula ca doar femeile sa primeasca flori, iar acesta poate fi considerat un mit. La aniversarea unui barbat sau atunci cand acesta a obtinut un premiu, cu siguranta se va bucura de flori, la fel cum o fac si femeile, ceea ce inseamna ca o cutie cu flori alese corespunzator este o solutie foarte buna.

Cutiile cu flori pot fi transformate in element decorativ

O cutie plina cu florile tale preferate se va adapta foarte usor in orice tip de interior, indiferent de modul in care este decorat. In camera in care sun puse, florile vor aduce un vibe nou si vor umple atmosfera de energie si vitalitate. Poti comanda o cutie de flori de fiecare data cand vrei ca incaperea sa fie fresh. De asemenea, cu aceste flori la cutie nu te vei plictisi niciodata pentru ca poti alege de fiecare data mixuri si culori diferite.

Florile in cutii sunt mai rezistente

Comparativ cu florile sub forma de buchete, cele puse in cutii sunt mult mai rezistente, acesta fiind un avantaj considerabil pentru ca vor ramane alaturi de persoana care le primeste mai mult timp. Rezistenta acestor flori este data de modul in care se realizeaza aranjamentul floral, toate plantele fiind puse pe un burete special, care contine ingrasaminte si substante ce ajuta florile sa reziste mai mult. Frumusetea florilor nu paleste dupa ce au fost introduse in casa si se vor mentine pe pozitie mult timp, decorand interiorul si schimband complet atmosfera din orice incapere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here