Pentru multi dintre noi, achizitionarea primei case este un vis greu de atins, insa de cand firma eproiectedecase.ro s-a lansat pe piata dezvoltarii imobiliare romaneasti, se pare ca tot mai multi oameni renunta la apartament in favoarea unui proiect de casa.

Eproiectedecase.ro ofera peste 170 de modele, din care clientii pot sa aleaga in functie de preferinte, buget si numarul membrilor familiei. O casa reprezinta investitia cea mai buna pe care o persoana o poate face, deoarece o va lasa urmasilor, iar acestia o vor da mai departe. Casele din ziua de astazi, construite de eproiectedecase.ro, beneficiaza de planuri inteligente pentru proiecte case, deoarece arhitectii iau in cosiderare toate aspectele unei locuinte, inclusiv rezistenta la cutremure si incendiu. Desi poate parea un pic greu la inceput sa alegi din zecile de modele de case, pana la urma fiecare dintre noi trebuie sa isi urmeze instinctul si sa aleaga casa care sa ii fie de folos, insa fara a pune viitorul proprietar intr-o situatie economica dificila.

Modelul de proiect casa moderna parter #e35011, prezentat pe site-ul eproiectedecase.ro este ideal pentru o familie formata din doi adulti si doi copii, deoarece casa ofera un total de 115 mp locuibili. Livingul spatios este ideal pentru a petrece timp alaturi de cei dragi, cele 3 dormitoare ofera spatiu de joaca pentru cei mici si de odihna pentru cei mari, cele 2 bai eficientizeaza timpul de pregatire pentru intreaga familie, bucataria este prevazuta cu o camara pentru un spatiu mai bine organizat. Caminul din categoria proiecte de case moderne este destinat unui teren de cel putin de cel putin 370 mp, cu un front stradal de minim 20,70 m.

Placerea de a locui intr-o casa este oferita, de cele mai multe ori, de designul casei si de faptul ca putem alege de la arhitectura casei, modelul acoperisului si pana la culorile peretilor interiori, precum si amenajarea si compartimentarea spatiilor, exact asa cum ne dorim.

Multi dintre noi am visat, macar o data, la momentul savurarii cafelei de dimineata, pe o terasa insorita sau la cum putem ciocni un pahar de vin rosu in foisorul din curtea casei.

Eproiectedecase.ro poate transforma acest vis in realitate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here