Anul lansarii smartphone-urilor a fost ca un boom in lumea tehnologiei, intrucat era o noua inovatie aparuta pe piata pe care toata lumea isi dorea sa o aiba. Expertii si pasionatii de smarthpone-uri spun ca noile modele sunt de departe, cel mai bune lansat pe piata, pana la ora actuala.

Facand o paralele intre un smartphone cum ar fi samsung galaxy S8 si samsung galaxy S9 a doua varianta s-a dovedit a fi mai scumpa si cu mici imbunatatiri in comparatie cu modelul anterior. Majoritatea oamenilor se intreaba cu ce anume s-a schimbat fata de modelul de anul trecut?

Caracteristici samsung galaxy S9

In primul rand, camera este mult mai performanta, de 12 megapixeli, fiind imbunatatita cu Smart HDR, are boxe incorporate mult mai puternice fata de modelul de anul trecut si bateria tine mai mult. Hardware-ul este cu mult mai performant fata de cel de anul trecut, fiind un smartphone recomandat si pentru jocuri. Procesorul de 7nm il face a fi unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piata, la ora actuala.

S8 si S9 sunt dovada ca tehnologia a evoluat enorm in ultimii ani. Ceea ce ar trebui sa cunoasca adevaratii iubitori smartphone-uri, este ca aceste smartphone-uri se puteai comanda la nivel mondial. Insa, inainte de a ne gandi la achizitionarea acestora, mai sunt si alte aspecte la care trebuie sa ne gandim atunci cand vine vorba de aceste smartphone-uri.

Huse telefoane personalizate

In primul rand protectia acestui telefon este esentiala, mai ales ca pretul unuia costa cat o masina la mana a doua. De aceea, este recomandat sa achizitionati huse si folii de protectie, de calitate, de la magazine autorizate cum ar fi etuo.ro. Un magazin online de profil, care pune la dispozitia tuturor posesorilor sau a viitorilor posesori de astfel de smartphone-uri, huse S8 si huse S9 de inalta calitate. Pe site sunt disponibile diverse modele pentru toate gusturile, cu texturi diferite.

Doritorii pot achizitiona huse pentru smartphone simple, transparente, cu capacitatea de protectie ridicata, daca nu vor sa modifice, absolut deloc, culoarea si design-ul telefonului. Daca vor o modificare a aspectului, se pot achizitiona huse cu model de tipul celor cu cristale Swarovski placate pe suprafata acesteia, huse in culori eclectice, huse in culori business, recomandate pentru tinutele business, sau huse amuzante.

Preturile pe care le puteti gasi in magazinul online Etuo sunt foarte accesibile, intrucat aveti posibilitatea de a va achizitiona diverse huse special concepue pentru modele diverse. Husele sunt fabricate din materiale foarte rezistente, ce protejeaza telefoanele de praf, zgarieturi si chiar de socuri. Sunt usor de aplicat si majoritatea sunt de tip slim fit pentru a nu modifica, in niciun fel, design-ul sau dimensiunile telefonului. De altfel, au porturi speciale, pentru a nu impiedica utilizatorul in folosirea, butoanele sau camera smartphone-ului.

Va invitam sa accesati, website-ul magazinul online Etuo.ro si nu ezitati sa plasati comanda pentru o husa potrivita unei telefonului dumneavoastra indiferent de modelul acestuia, dar si pentru ate accesorii gsm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here