Bichectomia este o procedura moderna care elimina depunerile de grasime din gat, barbie si obraji. Depunerile excesive de grasime pe fata agraveaza aspectul unei persoane. Acestea provoaca deformarea conturului, creeaza o senzatie pufoasa, care adauga varstei mai multi ani. Mai mult decat atat, excesul de grasime nu poate fi indepartat cu niciun fel de diete si sport, ci doar cu procedura de bichectomie.

O dieta excesiv de limitata, dimpotriva, agraveaza si mai mult starea pielii. Acumularea de grasimi in aceste locuri poate fi cauzata nu numai de supraponderabilitate. Aceasta poate fi influentata de ereditate sau de trasaturile anatomice ale fetei.

Liposuctia fetei va ajuta la rezolvarea acestei probleme, iar pretul este format in functie de complexitatea si volumul interventiei chirurgicale. Indepartarea grasimii subcutanate de pe fata poate avea loc impreuna cu un lifting facial.

Cine efectueaza procedura de bichectomie? – Avantaje

Pentru a elimina riscul de complicatii, procedura de bichectomie trebuie efectuata de un chirurg experimentat, care trebuie sa aiba o experienta vasta in domeniul medicinei estetice. In ciuda faptului ca procedura de bichectomie a inceput sa fie folosita relativ recent, a capatat deja popularitate nu numai in randul sexului feminin, ci si in randul barbatilor. Acest lucru se datoreaza mai multor avantaje incontestabile:

  • siguranta;
  • lipsa complicatiilor postoperatorii;
  • simplitatea tehnicii (la sfarsitul operatiei, poti merge imediat acasa);
  • perioada scurta de reabilitare;
  • durabilitatea rezultatului final;
  • atraumatica;
  • absenta urmelor, petelor si cicatricilor postoperatorii pe piele.

Sarcina principala a procedurii este de a indeparta grasimea de pe fata, a-i repara conturul si a-i da o forma perfect sculpturala.

Pregatirea pentru operatie

Pregatirea pentru operatie implica consultarea unui chirurg intr-o clinica de chirurgie plastica, consultarea altor medici, precum terapeut si anestezist, citirea testelor de laborator. In timpul consultarii initiale, chirurgul va evalua starea pielii fetei, va determina amploarea operatiei, iti va spune care va fi efectul final si la ce sa te astepti de la procedura. In majoritatea cazurilor, bichectomia faciala se efectueaza sub anestezie locala.

In primul rand, specialistul contureaza locurile prin punctare. Procesul in sine se desfasoara prin perforatii mici, in care este introdusa o canula cu un diametru de 1,5-2 mm cu o solutie speciala – lipolitica, care descompune celulele grase. Mai departe, chirurgul, cu ajutorul unei pompe speciale de micro-aspiratie, pompeaza grasimea divizata.

Procedura dureaza 45-50 minute. Dupa finalizarea operatiei, pacientul are voie sa se intoarca imediat acasa. Primele rezultate se observa imediat dupa procedura. Pielea se intareste, iar gatul, pometii, obrajii si barbia pierd in greutate semnificativ. In plus, ca urmare a interventiei chirurgicale plastice, fibrele de elastina si colagen sunt reduse, ceea ce garanteaza si un efect de ridicare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here