In acest articol, va vom spune care sunt tehnicile folosite pentru aplicarea de extensii gene, o practica care devine din ce in ce mai frecventa! Vom vedea impreuna care sunt aceste metode de aplicare, vom vorbi despre durata, cum sa va pregatiti inainte de tratament si cum sa aveti grija de aceste gene false mai tarziu!

Este o tehnica care a devenit populara in principal pentru ca va permite sa aratati machiate, chiar si atunci cand va treziti, facand din rimel un produs practic inutil!  Daca doriti sa aflati tot ce trebuie sa stiti despre lumea extensiilor, atunci cititi mai departe!

Nu toata lumea, din pacate, poate folosi acest tratament: nu este recomandat celor cu genele foarte slabe – o categorie care, paradoxal, ar putea fi interesata in special de aplicarea extensiilor. De fapt, sunt necesare gene sanatoase si puternice pentru a aplicare, deoarece se foloseste un adeziv gene care, in doze mici, se aplica pe genele cele mai puternice si mai mature, evitand genele fragile.

Aplicarea extensiilor de gene va permite, de asemenea, sa corectati vizual ochiul. Daca, de exemplu, aveti ochii apropiati, trebuie doar sa aplicati gene fir cu fir, in special pe partea exterioara a ochiului – si invers.

Momentan putem imparti aplicarea extensiilor de gene in doua mari categorii: tehnica fir cu fir si tehnica volum 2D / 3D / 4D / 5D / 6D. Care este cea mai eficienta tehnica? Nu exista un raspuns real la aceasta intrebare. Totul depinde de genele persoanei respective si de rezultatul pe care doriti sa il obtineti.

Cu tehnica individuala, rezultatul va fi mai natural si este potrivit pentru toate tipurile de gene. Cu ajutorul tehnicii de volum, pe de alta parte, puteti obtine rezultate mult mai vizibile si dramatice, dar sunt necesare genele naturale, puternice sau medii. Pentru ambele tehnici, faza de pregatire este aceeasi, la fel si intretinerea lor acasa. Astfel de tehnici, prin practica si lectii utile, pot fi invatate la Orzelowska Beauty. Este o scoala unde invatati sa aplicati gene sector 6 Bucuresti, dar si un magazin unde veti gasi tot ceea ce va trebuie. Mai multe detalii pot fi vazute pe https://www.orzelowska-beauty.com/ro/2-eyelash-shop.

Tehnica fir cu fir

Este cea mai raspandita si folosita tehnica. Cum functioneaza? O geana falsa cu lipici se aplica fiecarei gene individuale. Folosind pensete gene, selectati geana naturala pe care doriti sa aplicati extensia si o izolati de celelalte. Apoi luati genele false (cu o alta penseta), inmuiati-o in lipici gene si aplicati-o pe genele naturale. Acest lucru se realizeaza pentru fiecare geana individuala pana la obtinerea rezultatului necesar. Pentru fiecare ochi, se aplica intre 80-120 de gene.

Asa cum am mentionat anterior, datorita diferitelor lungimi, grosimi si curbe, se pot obtine diverse rezultate

Tehnica volum 2D / 3D / 4D / 5D / 6D

Dupa cum am spus, pregatirea este intotdeauna aceeasi. Cu aceasta tehnica, totusi, se aplica de la doua pana la sase extensii de geana, in functie de preferintele clientei. Evident, pentru acest tip de tehnica se folosesc gene false foarte usoare. In acest fel, evitati sa puneti prea multa „greutate” pe o singura pleoapa. De asemenea, in acest caz, aplicatia este similara cu tehnica fir cu fir: genele naturale sunt selectate cu clestele, extensiile bine asamblate sunt indepartate, trecute prin lipici si aplicate pe genele naturale.

In general, timpul de aplicare variaza intre aproximativ 90 si 120 de minute.

Durata lor variaza in functie de cresterea naturala a genelor. De obicei, pot dura de la trei saptamani la o luna. Prin urmare, acestea necesita retusuri periodice, aproximativ la doua-trei saptamani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here