Amintiți-vă doar sa pariați sume pe care vă puteți permite să le pierdeți, iar daca fondul alocat pentru pariuri se epuizeaza, opriți-vă!

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi pentru a câștiga la pariurile sportive? Va spun un secret. Nu exista echipa caree sa nu piarda! Glumeam… Nu este un secret si cu totii cunoastem acest lucru. O singură dată în istoria sporturilor profesioniste majore din SUA o echipă a avut un sezon perfect. Nimeni si nicio e chipa nu este perfecta. Ideea este că favoritii mai si pierd, iar pierderile se vor întâmpla la pariurile sportive. Pentru ca din asta traiesc casele de pariuri. Chiar și cei mai buni pariori sportivi din lume rareori câștigă mai mult de 55% din totalul lor de bilete pariuri. Si iar ceea ce va vom spune in continuare nu este un sectret: să câștigi la pariuri sportive este greu. Acesta este si motivul pentru care pariurile sportive sunt o afacere atât de profitabilă. Acestea fiind spuse, cert este si ca unii pariori sportivi câștigă cu adevărat și câștigă mulți bani. Si nu este imposibil să fii un parior sportiv de succes. Insa, evident, fără cunoștințele și abilitățile adecvate, nu se va întâmpla asta niciodata. Următoarele principii ar trebui să ofere pariorului sportiv începător șansa de a avea succes. Si nu este vorba aici de ponturi pariuri sportive, ci de niste reguli de bun simt pe care cu totii ar trebui sa le avem in vedere.

Planul financiar – gestionarea fondurilor

In continuarea ne vom referi la cea mai importanta regula, valabila pentru toti pariorii, indiferent de experienta acestora: gentionarea fondurilor. Menținerea unei aderențe solide în gestionarea bankroll-ului poate fi comparată cu experiența cumpărării unei mașini noi. Atunci când un client dorește să cumpere o mașină nouă, ar trebui să meargă în reprezentanță cu o idee despre cât vrea să cheltuiască și cât poate cheltui, in mod real. De obicei, aceste două numere sunt oarecum diferite. Dar ideea este că trebuie să intre în reprezentanță cu un plan financiar. Ghiciti ce se întâmplă dacă nu procedeaza astfel? Inevitabil, va ieși din reprezentanță cu un zâmbet pe buze, pentru că va avea un vehicul nou, insa de două ori mai scump decât a vrut acesta să cheltuiască.

Același lucru se poate spune și pentru pariurile sportive: gestionarea bankroll-ului este esențială. Mai întâi, stabiliți un buget. Dacă nu ne stabilim un buget ferm, este inevitabil să cheltuim mai mulți bani decât ne putem permite. Autocontrolul este întotdeauna o cheie majoră a pariurilor sportive, iar stabilirea si gestionarea unui buget este cheia. Mult succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here