Dell Precision T3600 oferă performanțe ridicate, fiabilitate și scalabilitate, iar prețul este mai mult decât rentabil, deoarece stația de lucru T3600 este proiectată pentru a face față celor mai solicitante sarcini. Fie că vei crea planuri pentru clădiri sau proiecte de inginerie foarte complexe, ai nevoie de o stație de lucru care să îți poată satisface nevoile.

Dell Precision T3600 este certificat ISV pentru o gamă largă de aplicații și este oferit într-o varietate de configurații, astfel încât să poți fi sigur că sistemul tău de calitate profesională îți poate gestiona volumul de muncă.

Specificații

DELL Т3600 este o stație de lucru productivă pentru rezolvarea sarcinilor de birou și industriale. Se bazează pe a treia generație de procesoare Intel Xeon pentru server E5-1600 sau E5-2600. Cu tehnologia Turbo Boost, poți crește frecvența și performanța procesorului cu 20-25% fără riscul supraîncălzirii hardware-ului. Stația de lucru acceptă 64 GB de memorie RAM DDR3 de 1600 MHz.

Grila de acționare Precision T3600 este formată din două unități de dimensiuni mari de 3,5 inci sau patru unități de dimensiuni mici, cu o capacitate maximă de 8 TB. În plus față de unitățile hard disk convenționale, poți utiliza unități SSD și hibride, fiind posibil să utilizezi dispozitive cu criptare automată a informațiilor. Depozitul de date utilizează controlere RAID care acceptă nivelurile de bază (0/1/10/5) pentru a îmbunătăți fiabilitatea stocării datelor și a accelera accesul la acesta.

Componenta grafică a stației de lucru Precision T3600 este reprezentată de o placă grafică NVIDIA Tesla C2075, care este instalată implicit. Suportă două adaptoare video PCIe suplimentare de la AMD și NVIDIA, oferind cel mai înalt nivel de performanță pentru procesarea video și proiectele de modelare 3D.

Stația de lucru este realizată într-o carcasă originală, care nu necesită instrumente speciale pentru deschiderea, instalarea și înlocuirea componentelor. Precision T3600 este certificat pentru aplicații solicitante. Tehnologiile utilizate pentru lucrul cu criptarea discurilor de memorie și hardware, sporesc securitatea informațiilor.

Dell Precision T3600 – Cea mai bună putere grafică

O varietate de plăci grafice NVIDIA și AMD de calitate profesională, inclusiv puternica tehnologie NVIDIA Maximus îți va permite să profiți din plin de stația de lucru. Pentru sarcini care necesită volume grafice serioase, Dell T3600 oferă 2 plăci grafice AMD sau NVIDIA, alegând-o pe cea de care ai nevoie. De asemenea, poți experimenta puterea tehnologiei NVIDIA Maximus, inclusiv GPU-urile Quadro și Tesla care îți permit să modelezi și să proiectezi într-un singur sistem. Mai mult decât atât, îți poți proteja investiția de capital cu sloturile PCIe Gen 3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here