Acum ceva vreme ai decis să îți cumperi o imprimantă Kyocera second hand  , și ești mai mult decât mulțumit de alegerea făcută. Cu toate acestea, pentru a te bucura cât mai mult de investiția făcută, trebuie să ai grijă așa cum trebuie de imprimanta ta. Din păcate, lucrurile nu merg întotdeauna cum vrei noi, și la un moment dat, imprimanta nu mai funcționează așa cum trebuie. Dar cum știi că este timpul să te prezinți cu ea la un service sau este timpul să cumperi alta? Află chiar acum, din rândurile de mai jos!

Erori din cauza driverului

După cum știi, pentru a seta o conexiune între calculator și imprimantă este devoie de un driver. Dacă instalarea acestuia nu a fost făcută în mod corect, sau nu l-ai mai updatat de ceva vreme, te poți confrunta cu ceva erori. De regulă, totul se rezolvă prin reinstalarea driverului, dar dacă problemele continuă și după, mergi la un service.

Se blochează hârtia

Este, poate, cea mai întâlnită problemă cu funcționarea imprimantei, motiv de multe frustrări pentru cei care aveau nevoie urgent să printeze ceva. De aceea, ai grijă mereu ca poziționarea hârtiei să fie făcută în mod corect, și nu uita că este nevoie de eliminarea periodic a murdăriei și prafului. Dacă simți că nu te descurci, sau tot ai probleme, lasă-i pe experți să se ocupe de asta.

Culori șterse/greșite

De regulă, această problemă apare atunci când ai vrut să economisești niște bani și ai ales produse no name, și nu cele originale, ceva mai scumpe, dar care se potrivesc perfect modelului tău de imprimantă. De fapt, nu ai făcut nicio economie, pentru că gestul tău ar putea să defecteze aparatul și astfel să fii nevoit să plătești mult mai mult pentru repararea lui.

Nu încerca să rezolvi singur!

Chiar dacă te pricepi cât de cât la unele operațiuni care implică imprimanta, cel mai bine este să apelezi la specialiști, pentru că în acest fel ai siguranța că nu vei avea parte de surprize neplăcute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here