Înainte de a fi create umpluturile hialuronice, mărirea buzelor era o procedură de frumusețe problematică. Cea mai simplă și mai ieftină modalitate era utilizarea materialelor de umplutură din silicon – și multe vedete din anii 2000 au reușit să le încerce, inspirate de buzele plinuţe în mod natural ale Angelinei Jolie. Siliconul cauza disconfort și chiar durere, dar acest lucru nu a fost cel mai grav efect secundar.

Adesea, după câteva luni, fetele constatau că suprafața buzelor devenea eterogenă, deoarece siliconul se strecura în bucăți dense. Acidul hialuronic este printre cele mai populare proceduri cosmetice din ultimii ani. Nimeni nu-și mai dorește să creeze iluzia buzelor senzuale cu ajutorul unui plumper lucios sau al unui creion de contur, petrecând o jumătate de oră în fața oglinzii, deoarece injecțiile cu acid hialuronic promit un rezultat rapid.

Descopera oferta la marirea buzelor si acid hialuronic pret la cea mai moderna clinica de operatii estetice din Cluj Napoca.

De ce să apelezi la această procedură?

Fetele apelează la procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic, pentru a elimina asimetria ușoară sau pentru a adăuga un volum suplimentar. În primul rând, medicul tratează suprafața buzelor cu un gel anestezic, care elimină disconfortul atunci când substanța este injectată. Apoi folosește un ac sau canulă, făcând micro-injecții cu acid hialuronic. În medie, procedura nu durează mai mult de o oră, după care poți merge imediat acasă.

Cât de populară este mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Mărirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic este populară în întreaga lume datorită disponibilității și simplității tehnicii. Astăzi aproape fiecare cosmetolog deține această tehnică, împreună cu introducerea Botoxului. Materialele de umplutură au câteva avantaje importante.

Nu paralizează expresiile feței și nu dăunează sănătății

Acidul hialuronic este prezent în corpul uman și, prin urmare, nu poate afecta negativ starea acestuia și nu poate provoca o reacție alergică. Acidul hialuronic este inofensiv pentru sănătate – desigur, cu condiția să faci această procedură la un specialist într-un salon de cosmetologie sau înfrumusețare de încredere.

Efectul procedurii poate fi ajustat

Este destul de dificil să corectezi rezultatul manipulărilor, dacă procedura a fost efectuată prin chirurgie plastică.  Este nevoie de un timp de așteptare până la sfârșitul perioadei de reabilitare, corectând din nou deficiențele pe masa de operație. După procedura estetică cu acid hialuronic, totul este mult mai ușor: dacă nu îți place noul aspect al buzelor și crezi că merită să mai adaugi un puțină umplutură, cosmetologul o va face fără probleme. De asemenea, poți obține rezultatul opus: dacă rezultatul ți se pare excesiv și nenatural, medicul va injecta o enzimă specială și buzele vor reveni la dimensiunea anterioară în doar câteva zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here