O emblema logo este unul dintre aspectele esențiale ale promovării afacerii tale, deoarece îți poți construi marca pe ea. Procesăm imagini de 60.000 de ori mai repede decât cuvintele – o siglă cu valoare de recunoaștere vă face publicitatea mult mai ușoară.

Nu ești încă convins? Aici vei găsi mai multe avantaje specifice logourilor excelente ale companiei:

1.Recunoașterea mărcii

Logo-ul este ceva ce oamenii recunosc mai întâi la o companie sau un brand. Se spune că o imagine merită o mie de cuvinte și această zicală se aplică cu siguranță logourilor.

Un logo puternic, memorabil, ajută compania să rămână în mintea clienților. Așa ai un succes de durată. Cu cât este mai interesant și mai memorabil logo-ul tău, cu atât te deosebești mai mult de concurenții tăi.

2.Impresie profesională

Toate companiile mari și de succes au sigle. Chiar dacă sigla constă doar din nume într-un anumit font și cu culori definite. Logo-ul influențează modul în care clienții și partenerii de afaceri te tratează.

Pentru majoritatea oamenilor, o siglă înseamnă că compania ta este bine stabilită. Chiar dacă ești în afaceri de ani de zile – fără siglă, clienții vor crede că abia ce ai ajuns pe piață și că ești începător.

3.Emblema firmei arată personalitatea acesteia

Compania ta își exprimă personalitatea printr-un logo. Acest lucru face compania ta mai atractivă pentru clienți, deoarece aceștia pot citi voința de a inova și creativitate din culori deschise sau un design unic, de exemplu.

Un logo cu un animal sau un desen animat prietenos are un efect calmant și care inspiră încredere – chiar înainte ca un client să intre în contact cu tine. În acest fel, reții și clienții care au fost deja câștigați.

4.Sigla ajută la definirea produsului

Consolidarea mărcii tale este, de asemenea, o modalitate de a prezenta compania ca fiind de încredere și de durată. Dacă ai logo-ul pe alte produse sau cadouri, poți îmbunătăți încrederea în produsele tale tale. Poți avea produse publicitare furnizate împreună cu sigla – la prețuri mici!

O geantă sau un pix cu logo-ul tău este excelent pentru marketing și publicitate. De fiecare dată când un client folosește cadoul, acesta (și ceilalți din jurul său) își amintesc de compania ta.

5.Ieși în evidență

Indiferent cât de bune sunt produsele sau serviciile tale, dacă nu te distingi de mulțime, nu vei vedea niciodată succesul. Un logo bun este atrăgător și te face să ieși din mulțime.

Un logo expresiv pe site-ul tău web sau pentru rețelele de socializare poate face o mare diferență pentru tine. Odată ce a atras atenția clienților tăi, ei vor deveni interesați de serviciile și produsele pe care le oferi.

Toate aceste aspecte fac ca existența unui logo de bună calitate să fie primul pas atunci când ești preocupat de branding și de creșterea companiei tale. Comandă un logo de bună calitate și bucură-te de toate beneficiile pe care acesta ți le oferă în prezent, dar și pe termen lung.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here