Lenjeriile de pat frumoase de înaltă calitate pentru dormitor, sunt elementul final în crearea unui interior elegant. Poți găsi lenjerii finet, care sunt produse de calitate premium cu diferite imprimeuri și în diverse culori. Cea mai corectă și mai reușită alegere pentru decorarea patului din dormitor este lenjeria de pat. Printre țesăturile naturale care sunt folosite pentru cusut cearșafuri, cearșafuri de plapumă și fețe de perne, finetul se remarcă prin igiena sa specială, funcționalitatea, confortul și proprietățile antiseptice naturale. Sortimentul de lenjerii de pat include diverse seturi, cum ar fi pentru o persoană,  pentru pat dublu, realizate în formatele euro și familiale, precum și pentru copii. Modelele variază de la nuanțe pastelate moi și ornamente mici, până la culori strălucitoare pure și imprimeuri mari la modă.

Lenjeria de pat a devenit un clasic de mult timp. Lenjeria de pat din finet este igienică și durabilă, iar tehnologiile moderne fac posibilă împletirea de țesături subțiri ușoare, moi și delicate la atingere. Finetul este o țesătură densă de bumbac realizată din fire groase. Principalele proprietăți ale acestui material sunt: ​​igiena, respectarea mediului înconjurător, ușurința, încrețirea redusă și capacitatea de a menține luminozitatea modelului timp de mulți ani. Vopselele persistente, ecologice asigură durabilitatea designului și vibrația culorilor.

Cum să alegi lenjerii de pat din finet?

În zilele noastre, datorită plajei largi de lenjerii de pat, poate fi dificil să îți determini preferința. Însă, poți alege, luând în considerare doar propria opinie, preferințele de culoare sau tendințele modei. Există oameni care încearcă să facă alegerea lenjeriei de pat strict conform Feng Shui. Admiratorii științei antice chinezești  Feng Shui, știu că terapia culorii este o parte integrantă a acesteia. Toate culorile sunt împărțite în yin și yang. Culorile Yin sunt culori care pot oferi relaxare: negru, alb, albastru, violet, roz, verde. Culorile Yang sunt culori care energizează și acestea sunt: bej, galben, auriu, portocaliu, roșu, vişiniu, maro și liliac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here