Erai dimineata la cafea si dadeai un scroll pe Pinterest si ai dat de ceva super interesant : o gradina cu un design foarte interesant, lucru care te-a propulsat si te-a inspirat sa incepi si tu un asemenea proiect. Well, cred ca gradina reprezinta pentru fiecare dintre noi oaza lui proprie de relaxare. Imagineaza-ti ce frumoase vor fi diminetile de vara cu muzica, o briza calda, o cafea si view-ul la care visezi sa-l proiectezi la tine in gradina. Un eventual foisor sau filigorie, un fantana arteziana, niste decoratiuni precum pitici sau flamingo alesi si asezati cu gust. Un alt lucru la care cred ca déjà te gandesti sunt acele ghirlande luminate cu instalatii pe interior. Pentru a face totul si mai interesant si deosebit sunt sigura ca ai de gand sa montezi si un sistem audio si pe timp de vara sa faci un home cinema in gradina din spate. Imagineaza-ti serile de weekend sau cele libere cu prietenii uitandu-va la un film, fie ea comédie, horror, thriller sau actiune, ascultand muzica, facand  o mini petrecere, spargand seminte, mancand chipsuri si eventual sa creati o traditie si anume : vineri seara e vinerea Mexic cand mancati mancare cu specific mexican si lista poate continua. Poate printre planurile si ideile tale se numara si o piscina, jacuzzi sau ceea ce a inceput de curand sa fie foarte promovat, un ciubar incalzit.

Acestea doua din urma sunt un vis, mai ales in sezonul rece ? De ce ? Deoarece temperatura ridicata a apei combinata cu cei mai buni prieteni si o sticla de vin…e goals, crede-ma. Asadar, pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de destui de multi bani…Ghirlandele nu sunt foarte scumpe, insa vine ciubarul sau jacuzzi-ul, mai vine piatra decorativa urmata de sistemul home cinema, masuta si scaunele pentru cafea, eventuale plante decorative etc. E o investitie destul de mare, dar crede-ma ca se merita sa o faci. Chiar se merita. Gandeste-te la acest loc al tau unde o sa poti sa te relaxezi, citind, band cafea, stand cu prietenii si multe altele.

Pentru a realiza acest lucru poti apela la un credit cu aprobare online de la iCredit. Acestia au o dobanda acceptabila. De ce documente ai nevoie pentru acest imprumut ? Simplu. De bulletin. Atat. Da, da, ai citit bine. Un lucru de care trebuie sa tii neaparat cont este faptul ca in toate situatiile creditul iti va fi acordat in baza salariului real. Cum obtii banii ? Well, cei de la iCredit livreaza banii cash prin intermediul curierului sau prin sucursalele bancilor partenere.

Cei de la iCredit ofera un support tehnic intr-un interval orar conform cu cel al unui program normal de lucru. Transferul banilor se realizeaza in decursul a doua zile lucratoare. Deci faptul ca stai dupa bani poate sa-ti dispara din gand. Iti propun sa incepi aplicarea pentru credit si sa cauti toate lucrurile de care ai nevoie pentru ati putea amenaja gradina pe care o ai in minte si de care vrei sa te bucuri. Mult succes !

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here