Fiecare an are anumite tendințe în ceea ce privește amenajările interioare, piesele vestimentare, coafurile, machiajul, etc. Ba chiar aceste tendințe se observă și atunci când vine vorba despre manichiură, așa că poate ești curioasă să știi ce se poartă în acest an, pentru a ști ce să-i ceri manichiuristei tale. Am găsit pentru tine toate informațiile de care ai nevoie, și pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Stilul jucăuș

Anul 2021 este unul în care imaginația este pusă serios la încercare. Bine, și talentul, dar în special imaginația. Astfel, manichiuristele au, în sfârșit, ocazia să se ”joace” cu modele inspirate din natură. Animal print ar fi o sugestie potrivită, și din fericire nu există anumite limitări privind culorile folosite.

Un rrench unic…

Manichiurile french sunt preferate de multe reprezentante ale sexului frumos. În 2021, după o perioadă petrecută într-un con de umbră, unghiile french revin cu forțe proaspete, dar și cu un plus de culoare. Cu niște forfecuțe unghii bine ascuțite și mânuite cu pricepere, la care se adaugă și ceva mai multă culoare decât eram obișnuite la un French, cu siguranță ai reușit o manichiură perfectă și la modă în acest an.

Nuanțe neutre

Maro, crem, sau alte nuanțe neutre sunt la modă în acest an, pentru un look simplu și modern în același timp. De fapt, susțin specialiștii nuanțele neutre sunt cele aflate acum în tendințe, așa că renunță la acele culori vibrante, cel puțin pentru acest an.

Puțin roz nu strică niciodată

Cu toate acestea, este posibil ca acele nuanțe neutre să nu fie tocmai pe placul tău. Specialiștii îți recomandă atunci să apelezi la roz, aflat ”pe val” în acest an, și care te ajută să ai o stare de spirit mai bună.

Unghii naturale

Dat fiind că o bună perioadă saloanele de înfrumusețare au fost închise, multe femei au renunțat la manichiurile complicate sau aplicarea de unghii cu gel și acrilic. Stilul natural, dar frumos îngrijit, este în tendințe în acest an, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă ai și uitat când a fost ultima dată când ți-ai dat unghiile cu lac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here