Intodeauna atat rozatoarele cat si insectile au fost niste musafiri nedoriti si de-a lungul timpului s-au incercat tot felul de solutii pentru alungarea daunatorilor

Chiar dacă aceste rozătoare par inoffensive nu ni le dorim in preajma casei deoarece acestea sunt purtatore de bacterii si infectii.

Exista diverse substante chimice impotriva acestor daunatori dar care pot fi destul de periculoase mai ales pentru om si atunci o solutie ecologica pe care o putem folosi impotriva acestor daunatori sunt aparatele cu ultrasunete.

Aparatele cu ultrasunete impotriva rozatoarelor folosesesc impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice si acestea sunt afectate  atunci cand rozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei, obligandu-I practice sa isi paraseasca locuinta si sa fuga cat mai departe de aria de acoperire a acestor aparate.

Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita adaptarea acestor rozatoare. Aparatul reduce si aparitia de insecte daunatoare – furnici, gandaci, paianjeni.

In momentul de fata aparatele cu ultrasunete anti rozatoare si anti insecte este cea mai practica si cea mai eficienta solutie in lupta impotriva daunatorilor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here