Crama Girboiu este un producator renumit de vinuri de foarte mare calitate, recunoscute la nivel mondial pentru savoarea si buchetul bogat al fiecarei game de vin din portofoliul Girboiu. Gama de vin Livia reprezinta una din cele mai accesibile, insa nu un vin care nu este de calitate. Cei care aleg sa bea vin Livia aleg un vin tanar, proaspat plin de arome care vor trezi toate simturile celui care il bea.

De ce este vinul o bautura atat de populara?

Mai mult decat orice alt tip de alcool, vinul are abilitatea extraordinara de a va afecta mai mult simturile. Potrivit majoritatii bautorilor de vin, vinul poate aduce, cu usurinta, un fel de placere nu numai papilelor gustative, ci si simtului vederii, precum si al mirosului.

Multi il compara cu gustul unei mese bune, unde nu numai ca iti loveste palatul intr-un anumit fel, dar vederea si mirosul acesteia te ajuta sa oferi o experienta mult mai bine conturata. Vinurile diferite au arome diferite, precum si gusturi, astfel incat multi pot experimenta un amestec unic de mirosuri cu fiecare sticla diferita.

Acesta este principalul motiv pentru care oamenii tind sa vorbeasca despre vin. Nu exista practic nicio alta bautura alcoolica care sa ofere acelasi tip de experienta. In plus, vinul se combina mai bine cu mancarea decat orice alta bautura.

Vinul poate fi utilizat in mai multe moduri diferite si cu mai multe tipuri diferite de mese. Exista un motiv pentru care iubitorii de vin vorbesc despre diferite perechi de vinuri, si anume pentru ca anumite vinuri se potrivesc mai bine cu anumite alimente. Vinurile pot fi folosite si atunci cand gatesti, acestea oferind preparatelor culinare un gust cu totul si cu totul deosebit.

Exista, de asemenea, vinuri speciale ce pot fi servite la desert, care pot fi utilizate in mai multe moduri. Acest vin special pentru preparatele dupa urmeaza in general acelasi proces de fermentare ca vinul normal, dar consuma mai mult zahar si are un proces de durata mai scurta.
Din aceasta cauza, exista un continut mai ridicat de zahar si un continut mai mic de alcool, astfel incat poate fi folosit ca indulcitor pentru multe deserturi. Poate fi folosit si in feluri de mancare mai amare pentru a le face usor mai dulci. Aceste tipuri de vin au in mod normal un continut de zahar de aproximativ 30%, comparativ cu vinul alcoolic mai tipic, care are in mod normal un continut de zahar de 2%. Niciun vin nu are acelasi gust si, asa cum am aratat deja, nici doi ani diferiti nu pot avea acelasi gust. Fiecare sticla de vin este ambalata cu tone de arome si mirosuri diferite, care ies la iveala pentru prima data intr-un pahar.

Din acest motiv, vei obtine mai multa satisfactie cu un pahar de vin decat ai avea cu alte bauturi. Chiar daca s-ar putea sa obtii indicii de anumite gusturi doar la prima inghititura, poti obtine si mai mult cu urmatoarea, oferind o experienta destul de senzationala. Girboiu ofera vinuri cu spectru complet de gust!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here