Cea mai buna metoda de a savura o cafea pregatita „ca la carte”, rapid, simplu si cu stil, este de a utiliza un espressor profesional. Dincolo de faptul ca este extrem de usor sa prepari o cafea gustoasa, vei economisi mult timp si energie.

Daca nu ai mai folosit un aparat de cafea pana acum ori daca nu esti pregatit sa investesti intr-unul nou, cea mai buna solutie este sa apelezi la serviciul de inchirieri aparate de cafea pus la dispozitie de H2On.ro.

H2On este o companie romaneasca, unde vei descoperi apa produsa sub brand propriu, dozatoare de apa si cele mai bune sortimente de ceaiuri si cafea de la Julius Meinl, illy si LavAzza. In plus, aici ai posibilitatea de a inchiria sau de a achizitiona un espressor profesional.

Cum functioneaza serviciul de inchirieri aparate cafea?

Serviciul de inchirieri aparate de cafea este disponibil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, totul in schimbul unei comenzi minime lunare. Cat timp efectuezi aceasta comanda, te poti bucura gratuit de functionalitatile espressorului ales. Desi acesta va ramane proprietatea H2On, ceea ce inseamna ca nu ti-l poti insusi, aparatul se afla in custodia ta, iar tu si cei apropiati va puteti bucura de o cafea excelenta oricand doriti.

Spre deosebire de serviciile clasice de inchirieri aparate de cafea, H2On nu percepe taxe suplimentare si iti ofera un contract flexibil, care poate fi incheiat oricand doresti, fara sa fii nevoit sa anunti in prealabil.

Insa avantajele nu se opresc aici! H2On livreaza comanda in aceeasi zi in care a fost efectuata, prin flota proprie de masini. Cei care colaboreaza cu aceasta companie au la dispozitie servicii de mentenanta, precum si o linie de relatii cu clientii, la care pot apela oricand au nelamuriri.

Suna extrem de tentant, nu? Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva oferte de inchirieri aparate de cafea pentru care poti opta cand vrei sa te bucuri de cel mai bun espressor la birou sau chiar la tine acasa!

  • Pentru pretul de 144 de lei pe luna, vei primi 2 cutii cu capsule de cafea LavAzza (tu alegi sortimentul) si un espressor gratuit in custodie, modelul LavAzza LF 1150 Classy.

  • Vrei sa te bucuri de un espressor illy M4? Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi lunar pachetul care contine 2 cutii cu capsule de cafea illy, iar espressorul dorit ramane in custodia ta!

  • Oferta adresata exclusiv companiilor include un espressor Julius Meinl Saeco Area branded si 4 cutii cu capsule de cafea Julius Meinl Professional.

Dincolo de aceste oferte avantajoase, trebuie sa stii ca apa H2On este premiata la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, putand fi consumata chiar si de catre femei gravide, nou-nascuti si poate fi folosita pentru prepararea alimentelor destinate sugarilor. Bidoanele cu apa raman proprietatea H2On, ceea ce inseamna ca acestea vor trebui returnate catre H2On dupa ce au fost consumate, unde vor fi reciclate corespunzator.

Acceseaza chiar acum platforma online a companiei H2On si descopera oferte de neratat, datorita carora te vei bucura de un espressor profesional, oferit in custodie, oricand doresti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here