Uneori numite trackere de activitate, brățările fitness au devenit accesorii esențiale în ultimii ani pentru mulți sportivi și nu numai. Dacă tot am prins gustul tehnologiei în fiecare aspect al vieții noastre, ar fi cazul să ne ridicăm de pe scaun și să facem mișcare, urmăriți de o … brățară cu un cod reducere Elefant.ro

Ce este o brățară fitness?

Primele brățări au fost concepute pentru sportivii care doreau să măsoare intensitatea activității lor fizice, să-și cunoască ritmul cardiac și să-și înregistreze performanța: viteză maximă, viteză medie, distanța parcursă în timpul unei excursii sau a unei plimbări.

Aceste brățări fitness din ce în ce mai sofisticate pot îndeplini diferite funcții:

· Numărarea caloriilor consumate în timpul activității fizice

· Analiză ciclurilor de somn

· Afișarea coordonatelor GPS și calculul traseului

· Coaching virtual

· Măsurarea ritmului cardiac

· Pedometru

La fel că telefoanele mobile, brățările fitness sunt echipate cu mai mulți senzori, fiind astfel capabile să analizeze activitatea unei zile. Ele sunt adesea asociate cu o aplicație de coaching pentru smartphone, care permite monitorizarea personalizată cu statistici, prognoze și sfaturi pentru atingerea obiectivelor.

Brățara conectată este o soluție cu adevărat motivantă pentru practicarea sportului din mai multe motive:

· Aveți la încheietura mâinii un adevărat antrenor sportiv electronic care va însoțește zi de zi.

· Cu datele colectate și analiză acestora, vă puteți rafina programul de formare.

· Urmărirea distanței parcurse, a caloriilor arse și a vitezei obținute ajută la îmbunătățirea performanței atletice.

· Funcția de urmărire a somnului vă ajută să înțelegeți mai bine nevoile corpului dvs. pentru a vă optimiza calitatea somnului.

· Brățara conectată este un instrument foarte util pentru a vedea rezultatele sportive obținute și pentru a progresa rapid.

· Indiferent de obiectivele dvs., brățara conectată vă poate ajută să le atingeți.

Câteva sfaturi pentru alegerea brățării fitness cu un cod reducere elefant

Pentru a alege brățara care vi se potrivește, faceți un bilanț al nevoilor în funcție de practică sportivă. Doriți să vă înregistrați performanța atletică, să vă gășiți drumul mai ușor în timpul unui curs de orientare, să determinați ritmul pașilor sau intensitatea efortului pe care îl puteți depune?

Pentru a vă ajută să faceți alegerea dintre numeroasele modele de brățări conectate disponibile pe piață, aceste câteva criterii vă pot ajută:

Aflați despre caracteristicile oferite de brățara fitness înainte de cumpărare și citiți recenziile utilizatorilor de pe site-ul preferat, beneficiind și de un cod reducere elefant.

Ori de câte ori este posibil, alegeți modele pe care le puteți încerca înainte de cumpărare sau optați pentru o brățară fitness care poate fi returnată în caz de probleme.

Modelul ales trebuie să fie suficient de confortabil pentru practicarea sportului, selectați-l în funcție de activitatea practicată: sport în aer liber sau în interior, înot etc.

Cu cât brățara oferă mai multe funcții, cu atât este mai important bugetul: sortați-le pe cele care vă vor fi cele mai utile înainte de cumpărare.

Dacă brățara este asociată cu o aplicație online, verificați compatibilitatea acesteia cu smartphone-ul dvs.

Nu uitați că brățară fitness poate fi și un prieten virtual care va însoțește în timpul antrenamentului și va oferă sfaturi prețioase în mod obiectiv!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here