Bijuteriile conferă domnilor şi doamnelor eleganţă şi stil. Alegerea unei bijuterii din aur insemană o investiţie prentru fiecare, nu doar din punct de vedere al valorii metalului preţios, dar şi din punct de vedere estetic. Nobleţea aurului a traversat timpurile şi nu ve va diminua niciodată, continuând să dea naştere, din mâini pricetute şi idei îndrăzneţe, unora dintre cele mai impresionante piese. Alb sau galben, aurul ales pentru bijuterii va da plusul de stil necesar oricărei ţinute.

Bijuteriile din aur galben

Culoarea naturală a aurului este cea galben-strălucitor. Prelucrarea acestuia aduce pe piaţa de specialitate, diferite tipuri de aur, diferenţa constând în concentraţia de aur  care se află într-o piesă.  Cu cât procentul de aur pur este mai mare, cu atât preţul bijuterie va fi mai mare şi piesa mai valoroasă. Alegerea aurul galben înclină să fie mai frecventă, tocmai datorită culorii şi strălucirii specifice. O bijuterie din aur galben se va potrivi oricărei ţinute. Este importan să se ţină cont doar de designul pieselor, astfel încât să se potrivescă vestimentaţie, dar şi cadrului în care va fi purtată. Astfel, o brăţară aur damă, simplă, fără accesorii ataşate, va putea fi purtată zi de zi, chiar şi la birou, reprezentând o piesă delicată şi elegantă. Cerceii din aur galben se poartă tot timpul, adaptându-se forma la trăsăturile chipului. Astfel se vor scoate în evidenţă liniile feţei, dar şi frumuseţea bijuteriei. Inelele din aur galben au strălucirea specifică, potrivite oricărei vârste şi oricei ţinute, atâta timp cât sunt în acord cu nota generală. Mici şi delicate pentru ţinute office,mari şi impunătoare pentru un outfit casual, elegante pentru un eveniment special, acestea vor puncta foarte bine aerul general. Un lănţişor simplu cu pandantiv, vor fi purtate oricând, aurul galben asortându-se oricăror tonuri şi culori. Orice bijuterie din aur galben are frumuseţea şi valoarea ei, potrivindu-se oricui, oricând şi în orice context.

Alegerea bijuteriei din aur alb

Aurul alb apare pentru prima dată pe piaţă,  în anul 1920, ca  un aliaj din  aur galben şi alte metale. Prin galvanizare  acest aliaj capătă  culoarea  gri foarte deschis, cu uşoare tente aurii, fără ca proprietăţile aurului să fie modificate.  Bijuteriile din aur alb sunt la fel de preţioase ca şi cele din aur galben, având un design tineresc, plăcut, interesant şi uşor de integrat oricărei ţinute.

Bijuteriile din aur alb conferă tinereţe şi eleganţă, Simple sau complexe, modele delicate sau împletituri complexe şi elaborate, purtate separat sau în seturi, inele, pandantive, cercei sau o brăţară aur damă, fiind  pe placul tuturor  domnişoarelor  pasionate de noile trenduri. Când se alege  o bijuterie din aur alb, trebuie ştiut faptul cu acest metal preţios în tonuri alb-argintii, are  un factor de reflexie foarte  mare, astfel că bijuteriile vor avea  o strălucire frumoasă  şi un farmec unic. Aurul alb se asociază plăcut  cu diamantele. Astfel, inelul, cerceii sau brăţara din aur alb,  bătute în  preţioasele diamante, reprezintă nu doar piese valoroase, ci sunt  adevărate opere de artă, potrivite unei ţinute elegante.  Alegându-vă bijuterii din aur alb, veţi oferi un plus de strălucire ţinutelor şi vă veţi asigura un aer tineresc şi relaxat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here