În cele din urmă, indiferent dacă mergi să mănânci într-un loc preferat sau comanzi de pe site, decizia este a ta. Cei de la Cratiţa Delicioasă livrează mâncarea în sectoarele 1,2,3,4,5,6, precum și în zonele limitrofe ale Bucureștiului cum ar fi Popești Leordeni și Jilava. Te sfătuim doar să nu pierzi ocazia de a gusta specialitățile minunate livrate la oală, calde și pe care le poți servi la tine acasă sau la serviciu. Nu trebuie să ieși din casă înfometat pentru a mânca. Și nici să te plimbi de la serviciu la restaurant și înapoi pentru a mânca. Intră pur și simplu pe site-ul cratitadelicioasa.ro și comanda mâncare la oala ca la mama acasă. Când spunem ca la mama acasă, ne referim la mâncarea tradițională românească cum ar fi sărmăluțe cu mămăliguță, ciorbă sau supă, pilaf, tocăniță cu carne sau numai cu legume și multe alte feluri de mâncare care îți lasă gura apă.

Economisirea timpului

De ce să pierzi timpul într-o călătorie la magazin când poți comanda mâncare la oală, caldă, proaspătă și aromată la domiciliu ? Între timp poți face curățenie în apartament, poți petrece timp cu cei dragi sau poți urmări un serial TV. Oamenii de toate vârstele apelează la servicii pentru livrare de mâncare la oală gata preparată, deserturi și băuturi.  Poate că în loc să faci mâncare ai prefera să faci ceva util la locul de muncă sau să petreci timpul cu cei dragi. Poate că îți place să găteşti, dar poate că ocazional, pentru un eveniment sau doar în weekend. A face acest lucru zilnic este plictisitor și consumator de timp. În al doilea rând, nu ai o imaginație atât de bogată, și gătești de obicei trei până la cinci feluri de mâncare obișnuite. La Cratiţa Delicioasa poți alege o varietate de mâncăruri la oală. Și cel mai important, nu toți membrii familiei trebuie să mănânce același fel de mâncare. Dacă unul vrea carne și cartofi, iar celălalt vrea pilaf, poți comanda mâncăruri diferite pentru toată lumea și nu trebuie să gătești cinci feluri de mâncare, stand în bucătărie timp de câteva ore la rând.

Nu tuturor le place să gătească, iar cumpărăturile sunt enervante pentru mulți. Locuitorii moderni ai Bucureștiului, din sectoarele 1,2,3,4,5,6, Popești Leordeni și Jilava cu siguranță trebuie să mănânce ceea ce le place cel mai mult. Multe femei de succes spun că le este mai ușor să câștige bani și să-i cheltuiască, decât să stea și să gătească acasă.  Preferă să comande livrare mâncare la oală de la cratitadelicioasa.ro pe care să o mănânce la micul dejun, la prânz și la cină.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here