Toate studiile efectuate pe aceasta tema au demonstrat, de-a lungul timpului, ca pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente de baza. Datorita continutului ridicat de nutrienti, vitamine, minerale si acizi grasi Omega-3, pestele ajuta la detoxifiere si reduce riscul potenialelor efecte adverse ale mercurului si ale altor poluanti din mediul inconjurator.

The American Heart Association (AHA) sustine beneficiile consumului de peste. Un alt studiu arata ca renumitul macrou afumat are o eficienta de 1500 de ori mai mare decat medicamentele uzuale, in tratarea celor mai frecvente afectiuni. Reglementarile U.S. Food and Drug Administration (FDA) arata ca adultii sanatosi pot consuma pana la 4 portii de peste saptamanal.

 

Macroul este o sursa esentiala de acizi grasi Omega-3: contine 2670 mg la 100 de grame

Cu exceptia persoanelor care locuiesc in Asia de Est si in Scandinavia, un procent urias de adulti din intreaga lume au niveluri scazute de acizi grasi Omega-3 in sange. Desi exista suplimentare alimentare cu acesti nutrienti, cea mai eficienta si mai simpla modalitate de asimilare este consumul de pesti grasi. Macroul este un bun exemplu in acest sens: contine 2670 mg de acizi grasi Omega-3 la 100 de grame de peste, fiind si extrem de accesibil ca pret. Acesti acizi reduc tensiunea artreriala, scad nivelul trigliceridelor, previn riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, previn dezvoltarea placii de aterom in artere si sustin prelungirea vietii. Pe langa macrou, alti pesti bogati in acizi grasimi Omega-3 sunt heringul, somonul, sardinele, pastravul de lac si tonul. Aceste grasimi esentiale sunt vitale, iar organismul uman nu le produce.

 

Macroul iti asigura un aport semnificativ de vitamina B12, esential pentru organis

Vitamina B12 seamana cu acizii grasimi Omega-3 din acest punct de vedere: organismul are nevoie de aceasta vitamina esentiala, dar nu o poate produce. Vestea buna este ca se gaseste in anumite produse, cum ar fi pestele. Importanta ei pentru organism este de necombatut: sprijina functionarea optima a celulelor nervoase, contribuie la formarea globulelor rosii din sange si este esentiala in sinteza ADN-ului. Deficienta de vitamina B12 poate provoca afectiuni neurologice grave, uneori ireversibile. Specialistii arata ca macroul are un nivel foarte ridicat de vitamina B12, respectiv aproape 700% din necesarul zilnic. Pestele contine si coenima Q10, ascoaiata cu prevenirea infectiilor si apararea organismului impotriva stresului oxidativ. Desi este un peste gras, contribuie la stimularea metabolismului si se recomanda pentru regim.

 

Macroul si scrumbia de Dunare afumata 100% bio se gasesc in comert, cu eticheta Deltaica

Deltaica.ro este brandul care aduce impreuna toate preparatele din peste 100% bio, lipsite de E-uri si de conservanti. Pestele este capturat – in mod responsabil – de catre comunitatea locala de pescari din Romania, iar prepararea se face pe baza retetelor autentice stravechi si a ingredientelor naturale.

Daca vrei sa incerci macroul sau scrumbia de Dunare afumata 100% bio, nu trebuie sa te deplasezi pana in Delta Dunarii. Gasesti produsele disponibile in comert, in marile lanturi de magazine, cu eticheta Deltaica.ro. Acestea au un gust si o savoare autentica, sunt bogate in proteine, minerale, vitamine si acizi grasi Omega-3. Vor deveni vedetele farfuriei, alaturi de o garnitura simpla, ajutandu-te sa iti echilibrezi mesele zilnice. Deltaica.ro are o traditie de zeci de ani, fiind un brand transmis din generatie in generatie, din pasiune.

 

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here