În curând, cea mai frumoasă sărbătoare a anului, Crăciunul își va face apariția și toată lumea începe să se gândească la cadourile de oferit partenerului. Și cum există numeroase produse pe piață, cu siguranță că alegerea devine mai dificilă. Din fericire însă, există câteva trucuri sau sfaturi de care să ții cont pentru a găsi cadoul perfect pentru jumătatea ta.

De exemplu, te poți baza pe gusturile sale. Poți de asemenea, să fii mai atentă la insinuările sale sau la remarcile sale. Iată câteva idei care să îți facă sarcina mai ușoară.

Un week-end în doi. Iată o idee perfectă de cadou de Crăciun pentru iubit. Să evadați împreună din cotidian în week-end este un lucru care îi va face plăcere fără doar și poate.

Pentru un maximum de convivialitate, alege activități care sunt pe placul partenerului. Preferințele și pasiunile sale te vor ghida înspre o pistă mai interesantă. De exemplu, dacă îi plac aventurile, alege un sejur mai insolit, care îi va fi fără doar și poate pe plac.

Poți alege și un sejur în jurul temei vinului, dacă este amator de vin, un sejur gurmand sau de ce nu, un week-end excelent la Spa.

Pantofii de lux. Pantofii de lux pot să fie o idee foarte bună de cadou dedicat iubiților. Pentru a fi sigură că faci cea mai bună alegere, poți să te gândești la stilul său vestimentar. De exemplu, dacă are un stil mai clasic în viața de zi cu zi, cu siguranță că nu va aprecia pantofii care sunt prea extravaganți.

În acest caz, optează pentru o pereche de pantofi tip derby. Dacă jumătatea ta favorizează mai degrabă un stil mai casual o pereche de bascheți de designer va fi cu siguranță foarte bine primiți.

Un set cadou. Să găsești o idee de cadou original pentru jumătatea ta poate să fie un lucru foarte dificil. Totuși, nu ai cum să dai greș cu un set cadou. Este o excelentă idee de cadou care se poate potrivi oricărui buget sau oricărui gust.

Poți oferi și un voucher cadou, o ședință la Spa sau la masaj, un sejur mai relaxant, o ședință la cosmetică… sau de ce nu, un cadou o ședință la un sport mai extrem precum saltul cu parașuta, zborul cu parapanta sau scufundările. În orice caz, va trebui să ții cont de pfreferințele sale și de gusturile sale.  Poți să îi mai oferi un abonament la revista sa preferată sau de ce nu, la platforma sa de seriale preferată. Cu siguranță că va fi un cadou apreciat.

O bijuterie personalizată. Dacă vrei să oferi un cadou mai original jumătății tale, o bijuterie personalizată poate să fie o excelentă alegere pentru un cadou frumos, care va fi cu siguranță apreciat. Dacă și se pare că o bijuterie este prea banală, dacă vei alege să o personalizezi, cu siguranță că va deveni mai specială și mai simbolică. Și cu siguranță că va reprezenta un cadou unic.

Alege astfel un inel, o brățară, un colier sau un pandantiv, unde să scrii apoi un mesaj frumos sau unde să gravezi inițialele persoanei iubite. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here