Dintre toate hainele de blana existente la ora actuala, cele din blana nurca se remarca, fara doar si poate. De ce? Motivul este simplu: sunt extraordinar de rezistente. Poti purta o astfel de piesa ani de-a randul, fara ca ea sa se degradeze iremediabil.

Optand pentru scurte sesiuni de restilizare la o perioada de cativa ani, haina ta de blana va fi pregatita pentru a fi purtata inca mult timp de atunci incolo. Nu doar durata de viata extinsa si rezistenta lor este remarcanta, ci si frumusetea acestei haine, pentru ca vei gasi modele spectaculoase pe piata, avand chiar si optiunea de a le personaliza in detaliu, dupa bunul plac, in marile case de blanuri. Ce haine se poarta iarna aceasta? Iata ce iti recomanda expertii in design vestimentar!

 

  1. Jacheta din blana de vizon, scanblack, model 6336

Anul acesta se poarta simplitatea si eleganta, ne atrag atentia specialistii in design vestimentar. Cele mai bune alegeri sunt culorile simple, ce emana rafinament, si nu combinatiile extrem de variate cu contraste foarte puternice. Intorcandu-se la principiul „ce este simplu, e si frumos”, moda din acest sezon propune combinatii stilistice fara complexitate, dar care pun in evidenta rafinamentul pana in cele mai mici detalii. Dintr-o astfel de propunere vestimentara nu poate lipsi o haina de blana naturala, iar blana de vizon este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Mai ales daca vrei sa faci o investitie pe termen lung, acest model de jacheta e ceea ce ti se potriveste. Il poti comanda si personaliza la Casa de Blanuri MG.

 

  1. Jacheta din blana de nurca, safir, model Theo 1

O alta piesa cu un farmec atemporal este jacheta de culoare safir, conceputa din blana de nurca. Vorbim despre o haina de colectie, care s-a pozitionat in topul hainelor de blana elegante in ultimii ani si nu si-a mai pierdut locul. Din nou, din punct de vedere stilistic, si aceasta piesa urmareste ca linie a design-ului simplitatea si transmite eleganta prin fiecare element. Un mare atuu al acestui model este faptul ca vine prevazut cu buzunare, ceea ce o face si foarte practica. Sistemul de inchidere este prevazut cu clipsuri, dar se poate schimba prin personalizare, daca iti doresti acest lucru. Si acest model de jacheta se gaseste in oferta celor de la Casa de Blanuri MG, de unde il poti comanda si online, nu doar direct din magazin.

 

  1. Haina din blana de nurca cu guler de vulpe, model 5026

Ultima din lista, dar nu cea din urma, aceasta haina este o piesa de rezistenta in absolut orice garderoba. Vorbim despre o haina lunga, cu cordon in talie si sistem de inchidere prevazut cu clipsuri. Acest model este realizat din bucati de blana de calitate premium, in atelierul propriu al celor de la Casa de Blanuri MG si este unul dintre cele mai populare. Emana stil, rafinament, eleganta, personalitate, bun gust, chiar si lux, in acelasi timp. Are un pret de achizitie mult mai accesibil ca alte blanuri si se poate cumpara in rate.

 

De unde cumperi haine de blana naturala Bucuresti? Simplu: de la Casa de Blanuri MG

Casa de Blanuri MG se ocupa de zeci de ani de comercializarea blanurilor de lux. Daca vrei sa cumperi haine de blana naturala Bucuresti de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret, este locul perfect. Merita!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here