Igienizarea oricarui spatiu caracterizat de trafic intens, indiferent ca este unul comercial, industrial, institutional sau rezidential, este esentiala pentru mentinerea sanatatii persoanelor care il utilizeaza.

Dezinfectarea sau dezinfectia trebuie realizata in conditii de siguranta si eficienta, iar acest lucru poate fi facut doar prin contactarea unei firme specializate in acest domeniu. Aceste companii ofera solutii optime de dezinfectie Valcea prin care te poti asigura ca substantele active sunt utilizate in cantitatea corecta, fara sa produca efecet negative asupra sanatatii oamenilor, animalelor de companie sau mediului inconjurator.

Cum si cand se realizeaza dezinfectia?

Dezinfectia este operatiunea prin care un spatiu este dezinfectat prin utilizarea de diferite substante capabile sa elimine germenii patogeni sau microbieni de pe multiple suprafete. Aplicarea de substante dezinfectante este realizata prin utilizarea unor echipamente speciale precum masinile electrice sau spalatoarele sub presiune. Dezinfectia trebuie realizata aproximativ o data pe luna, insa depinde si de spatiul care are nevoie de aceasta. Daca trebuie executata operatiunea in spitale sau restaurante, atunci este recomandata o frecventa mai mare, intrucat aceste spatii sunt mai riscante pentru sanatatea multor persoane.

Dezinsectia se poate realiza si independent, fara ajutorul unei companii de profil, insa rezultatele nu vor fi aceleasi deoarece produsele folosite de companii sunt profesionale, deci nu se pot gasi in magazine, iar masinariile utilizate asigura patrunderea in profunzime a substantele, dar si utilizarea unei cantitati corecte. Poti contacta specialistii in servicii dezinfectie Valcea, ca sa te bucuri de un spatiu sigur, decontaminat si curat.

Dezinsectia este foarte importanta pentru a preveni raspandirea de boli in masa, si presupune urmarirea mai multor etape: curatarea mecanica, aplicarea de substante, respectarea timpului de actiune al fiecareia si indepartarea cu apa sau aerisirea, in functie de caz.

Procesul de dezinfectie este de mai multe tipuri, iar un specialist va determina ce anume ai nevoie:

  • Dezinfectia fizica: presupune utilizarea de caldura uscata, caldura umeda sau raze ultraviolete.
  • Dezinfectia chimica: presupune utilizarea de produse biocide cu efect de inhibare a cresterii microorganismelor sau de eliminare.
  • Dezinfectia biologica: este o metoda naturala, ecologica care presupune utilizarea caldurii sau a solului pentru decontaminare.
  • Dezinfectia mecanica: este un proces premergator al aplicarii de substante active si presupune eliminarea prafului, gunoiului sau altor lucruri care pot interfera cu operatiunea de dezinfectie.

Cum poti identifica daca o companie DDD este autorizata?

Firmele care presteaza astfel de servicii sunt autorizate de catre Primariile din orasul in care activeaza, au autorizatii de la Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica si Ministerul Administratiei si Internelor. Este esential ca o companie de acest tip sa aiba toate avizele si certificarile esentiale. Pentru orice fel de informatii despre o companie cu care urmeaza sa colaborezi poti contacta telefonic Directia Utilitatii Publice sau Serviciul Salubrizare.

Descopera profesionalismul in domeniul DDD doar aici

AgromadPest este o companie infiintata acum 3 ani, care activeaza in domeniul serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare Valcea. Compania este reprezentata de experti capabili sa gaseasca solutii ingenioase si inteligente pentru orice tip de spatiu sau daunator care afecteaza confortul si linistea oamenilor.

Compania pune accentul pe relatiile avantajoase cu clientii si reuseste sa mentina fidelitatea acestora prin respectarea tuturor regulilor si standardelor din domeniu. Toate informatiile necesare le gasesti pe website-ul companiei, insa poti solicita si asistenta telefonica sau prin e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here