Dacă doriți să vă mutați în noua locuință din București sau dacă doriți să vă mutați în noul sediul al firmei, repede și fără să depuneți nici un fel de efort, atunci va trebui să solicitați ajutor din partea unei companii specializate în servicii profesionale de mutări.

FastMoving.ro este o firmă foarte apreciată din București care furnizează servicii de calitate în domeniul mutărilor. Pe pagina principală de prezentare a companiei veți găsi cu ușurință aprecierile clienților care au apelat deja la serviciile profesionale ale acestei companii. Merită să le citiți!

Toate categoriile de servicii pentru mutări sunt disponibile aici

Fiind o companie profesională, puteți beneficia de toate categoriile de servicii mutări și servicii conexe schimbării domiciliului sau sediului firmei, în această situație: servicii de mutări firme, mutări locuințe, mutări sedii, mutări internaționale, transport mobilă, servicii de transport internațional, transport obiecte grele, servicii de debarasare, mobilă, depozitare și servicii de curățenie.

Așadar, totul într-un singur loc!

Care sunt avantajele reale al colaborării cu această companie?

Serviciile de transport mobilă puse la dispoziție de către compania FastMoving.ro sunt disponibile 24/24 ore, pentru toți clienții din România. Serviciile de consultanță și evaluare sunt complet gratuite. Mașini speciale pentru transport care sunt dotate inclusiv cu lift hidraulic, fac foarte ușoară încărcarea și descărcarea obiectelor și permite, inclusiv transportul obiectelor foarte grele, oriunde în țară sau în străinătate.

Personalul este foarte serios și prietenos. Cunosc foarte bine ceea ce au de făcut, în cazul fiecărei mutări în parte. Compania vă pune la dispoziție cutii speciale pentru ambalare de diferite tipuri și de diferite mărimi, precum și folii speciale cu bule de aer sau folii stretch.

În cazul în care noua locuință nu este finalizată și în cazul în care, nu aveți unde să depozitați mobila și celelalte lucruri, compania va pune la dispoziție spații de depozitare foarte bine întreținute, dotate cu camere de supraveghere video care sunt și foarte bine păzite de firme de securitate și pază. Perioada de depozitare poate fi scurtă sau lungă, în funcție de termenul la care vor fi gata lucrările de amenajare a locuinței.

Servicii de debarasare mobilă

Dacă mobila este mult prea veche și dacă nu mai sunteți interesant de ea, dacă la noua locație ați găsit tot mobilă veche și mult prea uzată pentru a o păstra, compania FastMoving.ro vă pune la dispoziție serviciile ei de debarasare mobilă, de asemenea.

Puteți primi ajutor și pentru debarasarea molozului, precum și pentru debarasarea resturilor de materiale rămase în urma zugrăvelii. Serviciile de curățenie pot fi solicitate oriunde în București. Dacă vă sunt utile, le puteți contracta doar pe acestea. Nu va fi nevoie să contractați și serviciile de mutare sau transport mobilă, în același timp.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile de mutari Bucuresti sau despre orice alte categorii de servicii și pentru oferte de preț, vă recomandăm să contactați unul din reprezentanții companiei chiar în acest moment. În felul acesta veți primi informații suplimentare de folos. Ofertele de preț se stabilesc în funcție de distanța la care trebuie transportate și de cantitatea de obiecte care trebuie mutate la noua locație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here