In ciuda faptului ca multi dintre noi avem un buget limitat sau intamplarea face ca exact atunci cand un nou dispozitiv sa apara pe piata sa nu avem suficient bani, ne dorim ca in cel mai scurt timp sau candva in viitor sa il putem detine.

Ceva nou insemna automat si ceva mai bun, in special in ceea ce priveste performantele. Astfel, fiecare nou model de smartphone din gama high-end aduce noi imbunatatiti in diverse arii de interes pentru utilizatori, precum viteza de incarcare a aplicatiilor, muti-tasking cat mai bun, camere foto cat mai bune, un spatiu de stocare cat mai mare si lista poate continua.

Nu este deloc usor pentru producatori sa poata indeplini toate cererile clientilor in acelasi timp insa cu fiecare nou model sunt aduse imbunatatiri acolo unde este posibil si totul intr-un timp cat mai scurt. In acelasi timp, si magazinele care se ocupa cu vanzarea de dispozitive si gadgeturi incearca sa le obtina in cel mai scurt timp dupa ce acestea au fost scoase pe piata.

Punandu-le la dispozitie clientilor ceea ce vor si au nevoie intr-un timp cat mai scurt ajuta imens la dezvoltarea reputatiei unui magazin, fie el online sau fizic. Astfel, putem spune si ca exista o lupta constanta intre acestea in ceea ce priveste posibilitatea de fi primul care aduce un nou dispozitiv intr-o tara sau regiune.

Printre cele mai bune magazine de tehnologie din tara se afla si Quickmobile, care inca din anul 2005 le aduce romanilor cele mai noi si mai performante dispozitive din categoria telefoane mobile, gadgeturi si nu numai. Iar in acest an, putem gasi in exclusivitate in magazin trei noi produse marca Apple cu specificatii de top. Este vorba in primul rand de cele mai noi modele de notebook MacBook Pro.

MacBook Pro 16 si respectiv MacBook Pro 14 inch duc sarcinile de gaming, office sau editare la un nou nivel cu ajutorul configuratiilor de ultima generatie, de la procesoare si pana la noi tehnologii pentru o imagine si un sunet mult mai bune. Astfel, aplicatiile de editare foto si video pot rula si mai bine.

Datorita autonomiei foarte mari a bateriilor, aceste doua notebook-uri pot fi utilizate pentru o perioada lunga de timp chiar si atunci cand nu avem in apropiere o sursa de curent astfel ca sunt ideale pentru a le lua cu noi atunci cand calatorim si avem nevoie de ele.

Tot in ceea ce priveste autonomia, si castile Apple AirPods, a 3-a generatie, al treilea produs pe care il puteti gasi in exclusivitate la Quickmobile, pot fi utilizate pentru mult timp fara a fi nevoie sa le incarcam. In plus, avem la dispozitie si husa acestora, unde castile de incarca cat timp sunt in stand-by, autonomia totala ajungand sa fie de pana la 30 de ore in ascultare si 20 in vorbire.

Compatibile cu toate dispozitivele Apple, castile pot fi utilizate in orice imprejurare ne-am afla. Fie ca vorbim la telefon, ascultam muzica la acesta sau la laptop, vrem sa vedem un film la TV sau sa rulam o aplicatie de editare audio sau video, sunt alegerea perfecta.

Asasadar, daca si voi sunteti in cautarea unui dispozitiv performant, eficient si care sa aiba un pret bun, nu mergeti mai departe de magazinul Quickmobile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here