Care este cea mai grea parte în a face cadouri tinerilor, în special fetelor?

Tendințele se schimbă constant, la fel ca și interesele lor. O jucărie pluș nu mai este suficientă pentru a mulțumi copiii din ziua de astăzi. Copiii sunt mai dinamici, mai activi, așa că și jucăriile pe care le dăruim trebuie să le stârnească interesul.

Dacă lista ta de cumpărături de sărbători include copii, adolescenți sau preadolescenți fete, s-ar putea să te întrebi ce să le cumperi cadou.

Iată câteva cadouri de top pentru fete pentru a-ți face cumpărăturile de sărbători mult mai ușoare.

Got2Glow Fairy Finder

Aflat deja pe lista celor mai bine vândute lansări de pe Amazon și prezis a fi una dintre cele mai bune jucării fete ale sezonului de sărbători, Got2Glow Fairy Finder este perfect pentru copiii de vârstă medie. Disponibil în albastru și roz, borcanul îmbină vânătoarea de pokemon cu îngrijirea unui prieten virtual. Copiii vânează 30 de zâne diferite și, odată prinse, le hrănesc, le vorbesc și le iubesc. Odată colectate, zânele pot fi schimbate între prieteni.

LOL Surprise! OMG Movie Magic Studios

Păpușile LOL Surprise! Sunt pe lista de dorințe a fiecărei fete. LOL Surprise! OMG Movie Magic Studios servește ca un cadou complet și complex. Setul include 12 păpuși și 70 de experiențe de despachetare, ambalate într-o cutie care funcționează ca un set de studio de film. Aceste jucării fete sunt un cadou extraordinar pentru un Crăciun de neuitat.

Mini kit de machiaj Petite ‘n Pretty

Creat de un veteran al industriei frumuseții, Sam Cutler, Petite ‘n Pretty oferă culori și produse de machiaj aprobate de pediatri, adecvate vârstei, special create pentru copii și adolescenți. Setul Mini Makeup Artist este inspirat de un profesionist, dar suficient de jucăuș pentru fetele care visează să devină makeup artist.

Barbie Dreamhouse

Casa de vis a lui Barbie a suferit recent o renovare, cea mai nouă variantă a acestei jucării fete fiind lansată în această toamnă. Conacul cu trei niveluri include 10 spații de locuit interioare și în aer liber și o piscină cu tobogan cu apă și zonă cu iarbă. Aspectul său poate fi reconfigurat și reproiectat. Casa este complet mobilată, cu totul, de la un grătar care servește ca bufet de deserturi până la un centru de divertisment – zonă de joacă pentru animale de companie. Există 75 de accesorii în total. Și, spre deosebire de multe modele anterioare, se aprinde și redă muzică. Cauta jucarii fete pe Emag.ro, ai o mare varietate de unde sa alegi exact ce le place celor mici!

Set de joacă Polly Pocket Rainbow Funland Theme Park

Singurul lucru mai interesant pentru un copil decât o excursie într-un parc tematic? Desfacerea unei jucării fete de tip parc tematic de Crăciun. Parcul tematic Polly Pocket Rainbow Funland se mândrește cu trei zone de promenadă, șapte zone de joacă, micro păpuși Polly și Shani, doi unicorni și 25 de surprize.

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite distrează toate vârstele, de la cei mai tineri la cei mai tineri la suflet. Disponibil într-o mulțime de culori distractive, dispozitivul portabil este mic, elegant și ușor și compatibil cu toate jocurile Nintendo Switch. Adaugă un joc potrivit vârstei, cum ar fi Super Mario Odyssey și va fi un cadou perfect pentru orice fată.

Microfon Move2Play Kidz Bop

Fenomenul cultural Kidz Bop refuză să dispară. Orice cântăreț în devenire va aprecia microfonul karaoke Move2Play Kidz Bop. Disponibil în roz, violet și albastru, microfonul le permite copiilor să cânte împreună cu vedetele pe popularul canal de Youtube și să-și schimbe vocea cu patru tonuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here