Este destul de normal sa te confrunti cu dificultati atunci cand alegi o palarie. Totul se reduce la ceea ce arata bine pe tine. Deci, trebuie sa iei in considerare dimensiunea capului si diferitele caracteristici faciale subtile. Este vital de a alege pe baza acestor parametri, sau altfel vei termina cu un accesoriu pe care nu il utilizati.

Despre forma fetei

O palarie dama perfecta poate fi aleasa doar daca tii cont de naumite detalii. Totul incepe cu o examinare atenta a fetei. Uitati-va in oglinda si sa incercati sa stabiliti daca daca fata ta este lunga, ovala, rotunda, sau in forma de inima. Aveti incredere in experti; informatiile vor veni la indemana atunci cand alegeti cea mai buna palarie pentru dvs.

Odata ce aveti o idee clara despre forma fetei, puteti selecta stilul de palarie bazat pe caracteristicile acestea. Ideea de baza este de a alege o palarie care scoate in evidenta cele mai bune caracteristici faciale in timp ce ascunde defectele. De exemplu, daca aveti o fata ovala, o palarie cu cozoroc larg functioneaza cel mai bine, deoarece taie lungimea si face fata sa para mai rotunda.

O palarie trebuie sa completeze fata

Doar pentru ca ai vrut intotdeauna o Fedora nu inseamna ca ar trebui sa cumpere una bazata impuls. Retineti ca este posibil sa nu fie cele mai potrivite pentru caracteristicile faciale. Acesta este motivul pentru care este esential sa faci alegerea in functie de forma fetei si marime. In plus, ar fi mai bine daca, de asemenea, tineti cont de preferinta personala. Toata lumea are un gust unic si stil. Deci, face o multime de sens pentru a alege un stil de palarie bazat pe stilul general, accesorii, inclusiv bijuterii, bratari, si incaltaminte. Afla mai multe de pe fashion365.ro.

Pentru fetele rotunde

Fetele rotunde arata cel mai bine cu palarii cu coroane inalte. Amintiti-va ca orice palarie stil care pune accentul pe rotunjimea fetei este ceva ce trebuie sa evitati cu orice pret. Daca doriti sa creati o impresie buna, trebuie sa mergi pentru o linie dreapta boruri si palaria bombata de mare. Pentru a crea un impact imediat si un aspect edgy, puteti inclina intotdeauna palaria intr-o parte.

Pentru fetele lungi

Pentru fetele lungi, cele mai bune palarii sunt acelea cu coroane mici si boruri largi. Este exact opusul stilului palarie din sectiunea anterioara. Daca sunteti in cautarea pentru o coroana joasa si palarie cu bordure largi, atunci cu siguranta aveti o fata lunga. Cloche, Fedora, si Panama sunt toate proiectate in mod special pentru femei cu fete alungite. Evitati orice stil palarie cu coroane inalte, deoarece acest lucru va ajuta doar sa alungiti caracteristicile faciale.

Tinand cont de aceste sfaturi, suntem convinsi ca orice femeie poate alege palaria perfecta pentru ea. Niciodata nu pleca la cumparaturi fara sa iei in considerare aceste detalii care te vor ajuta sa faci alegerea perfecta. Este foarte important sa probezi mai multe modele, astfel incat sa iti faci o idee despre ce ti se potriveste si ce nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here