Paltoanele cu blană pe guler sunt foarte populare în rândul femeilor, care se protejează în mod fiabil împotriva efectelor negative ale mediului extern și de asemenea, au un aspect atractiv. Nicio altă îmbrăcăminte nu vorbește atât de mult despre simțul stilului și al bogăției precum un palton la modă cu guler de blană. De mulți ani, designerii de modă în colecțiile lor, oferă multe opțiuni de paltoane cu guler. În astfel de colecții, un loc special îl ocupă modelele în  diferite culori și lungimi, completate de un guler de blană. Paltoanele de iarnă cu guler de blană arată grozav pe orice femeie. Creatorii de modă moderni oferă un număr mare de stiluri care diferă prin culori, lungime și alte trăsături caracteristice.

Caracteristicile distinctive ale paltoanelor cu guler de blană sunt următoarele:

  • Oferă confort și căldură;
  • Sunt potrivite pentru întâlniri, muncă, studiu și ieșiri;
  • Oferă purtătoarei un aspect feminin și sofisticat;
  • Sunt potrivite pe corp;
  • Există un număr mare de modele și culori.

Atunci când alegi paltoane cu guler, în primul rând, ar trebui să acorzi atenție materialului din care este croit. Blana de pe guler poate fi naturală sau artificială. Stilul hainei trebuie ales în funcție de caracteristicile corpului. Fetele înalte și zvelte pot alege paltoane cu guler în orice stil, trebuind doar să acorde atenție dimensiunii și culorii potrivite. Femeile cu un fizic mai dens ar trebui să prefere modelele așezate pe lângă corp. Atunci când alegi un palton cu guler, ia în considerare și condițiile climatice în care vei purta această haină. Pentru frig extrem, sunt potrivite modelele de nasturi dubli, care sunt foarte populare în ultima vreme. La astfel de modele, gulerele sunt mai adunate și sunt o protecție împotriva înghețului și a vântului.

Paltoane cu glugă

Un palton cu glugă se poartă în principal iarna, dar și primăvara și toamna. Modelele de iarnă câștigă popularitate. Potrivit multor designeri de modă, stilurile moderne ale paltoanelor cu glugă se disting nu numai prin aspectul lor elegant și versatilitate, ci și prin caracterul practic. Atunci când alegi paltoane cu glugă, ar trebui să acorzi atenție stilului și materialului. Stiliştii disting mai multe modele de paltoane cu glugă moderne.

Paltoane cu glugă clasice

Sunt concepute în special, pentru extrasezon. La un astfel de palton, gluga este prinsă sau cusută pe materialul principal și arată ca o geantă. Pentru a menține căldura pe vreme rea, ar trebui completat cu o eșarfă sau un fular. De obicei, este posibil să scoți gluga. Acest lucru îți permite să porți produsul în două versiuni.

Paltoane cu glugă sub formă de cască

Sunt ideale pentru vreme rea. Gluga este potrivită pentru iarnă, toamnă și primăvară. Sunt practice, stau bine pe cap și fac o treabă excelentă de protecție împotriva ploii.

Paltoane cu gluga și guler 2 in 1

O opţiune interesantă, gluga arată ca un guler voluminos. Acest model este mai mult destinat ca element decorativ. Nu te va salva de vânt, zăpadă și ploaie. Dar oferă eleganță, arată frumos și feminin. De asemenea, există și multe modele în varianta pentru bărbați.

Designerii acordă un loc special modelelor cu glugă. Pot fi găsite modele de paltoane cu glugă prinsă cu nasturi sau cu fermoare. Această montură este relevantă pentru modelele clasice și sport. Stilul de prindere face posibilă utilizarea ei pe vreme rea și îndepărtarea acesteia dacă este necesar. Atunci când alegeți paltoane cu glugă, ar trebui să acorzi atenție stilului și materialului acesteia. Cele care au o siluetă zveltă pot alege orice stil de paltoane cu glugă. Un model montat și o curea largă vor ajuta la evidențierea siluetei. Bărbații pot alege modele cu lungimea până la jumătatea coapsei.