Dacă organizați periodic excursii în țară sau în străinătate, aveți nevoie de servicii de transport europene, în adevăratul sens al cuvântului. TRANSCAR SRL este o companie românească specializată încă din anul 2001, în furnizarea de servicii de transport și închirieri autocare și microbuze de cea mai bună calitate.

Toate serviciile incluse în oferta companiei sunt furnizate cu succes în momentul de față în următoarele localități ale țării: București, Ilfov, Zimnicea, Videle, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Alexandria.

Toate mașinile din dotarea companiei sunt foarte sigure și foarte bine utilate, inclusiv pentru călătorii pe distanțe mari. Este vorba despre microbuze și autocare de tip Mercedes, Isuzu, Volvo, Iveco de capacități diferite. În mod periodic acestea sunt verificate tehnic conform reglementărilor impuse de autoritățile române. Șoferii cu care compania colaborează sunt experimentați și sunt și foarte amabili și atenți cu pasagerii.

 

Servicii de închiriere microbuze

Puteți apela la serviciile de inchirieri microbuze și în situația în care organizați evenimente importante care necesită transportul invitaților în anumite locații. De asemenea, aceste servicii vă mai pot fi utile și pentru vacanțe petrecute împreună cu mai mulți prieteni, împreună cu mai multe rude sau pentru călătorii de afaceri în străinătate.

Companiile care trec prin momente critice cauzate de consecințele pandemiei și care  doresc să externalizeze serviciile de transport angajați, este indicat să analizeze posibilitatea de a începe o colaborare cu această companie. Pentru transportul angajaților există disponibile și serviciile de inchirieri autocare care sunt recomandate pentru firmele care au un număr mare de angajați.

Dotările autocarelor sunt excelente, ele realizează inclusiv transportul turiștilor în diferite excursii organizate în țară sau în străinătate.

Pentru persoanele sau companiile care au sediul în orașul București, TRANSCAR SRL furnizează și servicii de inchirieri autocare Bucuresti cu destinația aeroport sau alte locații importante.

Vă recomandăm să solicitați oferta de preț chiar acum de la unul din reprezentanții companiei acesteia.