Despre această categorie specială de lentile, știm câteva lucruri esențiale. În primul rând, ele pot fi achiziționate și purtate de către utilizatorii corecțiilor optice, cât și de persoanele care nu au nevoie de asemenea dispozitive optice în vederea corectării defectelor de vedere.

Ca atare, pe piață sunt disponibile două categorii de lentile de contact colorate: cele pentru corectarea problemelor de vedere, cu dioptrie, și cele pentru cei care intenționează doar să schimbe culoarea ochilor, nefiind diagnosticați cu o afecțiune oculară, cu dioptrie ‘zero’. Lentilele de contact colorate pot fi folosite pe tot parcursul zilei, concomitent cu alte tipuri de lentile de contact. Gasiti online, cu livrare la domiciliu, lentile colorate de la Optilen dealer produse oftalmologice, nu doar lentile de contact, ci si solutii de ingrijire sau picaturi pentru ochi si diverse accesorii.

Pe piața online si offline sunt disponibile o mare varietate de lentile colorate:

  • lentile de contact colorate verzi;
  • lentile colorate albastre;
  • lentile de contact colorate gri;
  • lentile de contact colorate maro;
  • lentile colorate turcoaz și safir

Cand vine vorba de lentile colorate pentru acele costume care necesita o culoare specială, un model sau un design ciudat, Crazy Lens UV Glow este brandul perfect.

Iti place sa te joci cu culorile? Lasa vopseaua verde sa iti acopere tot corpul, adauga o pereche de lentile verzi, cel mai bun marait al tau si creaza-ti propriul Hulk!