Accesoriile pot fi una dintre cele mai amuzante părți ale oricărei ținute, dar pot fi, de asemenea, un pic stresante dacă nu ești sigură ce merge bine împreună. Dacă nu vrei să cheltuiești foarte mult pe bijuterii sau accesorii, este și mai important să te asiguri că achizițiile tale se vor potrivi cu mai multe ținute și te vor face să arăți cât mai bine.

Așadar, cum alegi cerceii potriviți pentru ținutele tale de primăvară-vară? Iată sfaturi care te vor ajuta să găsești accesoriile perfecte pentru toate look-urile tale de vreme caldă din acest an.

A venit primăvara și cu toții suntem puțin blocați – cum alegem cerceii potriviți pentru a se potrivi cu ținutele noastre de vreme caldă?

Aceasta este una dintre acele perioade ale anului în care putem lua o mică pauză de la “uniforma” noastră obișnuită și putem experimenta lucruri diferite. Este, de asemenea, o perioadă în care ai petreceri, nunți și alte evenimente speciale care necesită un pic mai mult stil și mai mult rafinament decât în ținutele și accesoriile de zi cu zi. Deci, ce faci?

Te întorci la elementele de bază

Ținutele tale de primăvară-vară vor fi mai colorate, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi accesorii care să nu concureze cu acea paletă de culori. Asta nu înseamnă că nu poți fi îndrăzneață, dar înseamnă că trebuie să ai o oarecare reținere.

Gândește-te astfel: dacă porți un top sau o rochie strălucitoare și îndrăzneață care are mai multe culori, probabil că nu vrei să adaugi o altă culoare punându-ți mai multe tipuri de bijuterii diferite deodată. Aspectul tău general devine prea încărcat, iar acest lucru poate face ca oamenii să se concentreze mai greu pe părțile ținutei tale care îți reușesc cu adevărat.

Dacă porți un colier mare, de exemplu, alege cercei care să se potrivească cu acesta fără să-l copleșească.

Vine primăvara și odată cu ea o tonă de inspirație pentru noi ținute drăguțe! Este momentul perfect pentru a-ți etala stilul personal, iar cerceii potriviți te pot ajuta să te remarci cu adevărat.

1. Căutați piese care să vă completeze ținuta

Dacă vrei un look elegant, dar special, optează pentru ceva precum cercei tortițe. Aceștia vor adăuga strălucire oricărui look, dar vor avea și un plus de stil. Sau, dacă vrei ceva clasic, dar îndrăzneț, încearcă niște cercei lungi. Se vor asorta perfect cu rochia ta neagră preferată sau cu salopeta formală.

2. Arată-ți puțină culoare

Dacă optezi pentru un look monocrom (care este în totalitate în tendințe acum!), ia în considerare adăugarea unor stropii amuzanți de culoare cu o piesă de accent, cum ar fi cerceii din aur roz sau negru.

Odată cu venirea primăverii, probabil că vă gândiți să vă împrospătați garderoba. S-ar putea să vă gândiți să vă reîmprospătați și colecția de bijuterii! Iar dacă nu aveți una, acum este momentul perfect pentru a începe.

Poate că vrei doar să adaugi câteva piese care să se potrivească cu ținutele tale deja existente sau poate că vrei să devii complet minimalistă – în orice caz, avem câteva sfaturi excelente pentru a alege cercei care îți vor face look-ul să se simtă proaspăt și nou.

Pentru un look minimalist, rămâi la cercei simpli

Sunt un stil clasic care se va potrivi cu orice și cu tot ce ai în dulap, dar vor ieși în evidență pentru a nu părea plictisitoare. Dacă vrei ceva mai atrăgător, încearcă cerceii statement – vor face ca orice ținută să iasă în evidență!

Este în sfârșit timpul să puneți deoparte puloverele confortabile și să vă îmbrăcați rochiile de plajă! De asemenea, puteți schimba colierele de lână groase cu cercei aerisiți și ușori, care vă vor face să vă simțiți ca și cum ați pluti în această primăvară.

În primul rând, gândește-te la ce ținute vrei să îi asortezi – se vor potrivi cu rochii sau porți mai mult ținute bazate pe pantaloni? Dacă sunt mai ales rochii, atunci cerceii mai scurți vor merge cel mai bine; pantalonii arată grozav cu cercei mai lungi. Asigură-te că cerceii nu sunt atât de grei încât să te tragă prea mult pe urechi, altfel lobii tăi vor fi dureroși după o zi la birou.

Apoi, decideți ce stil de bijuterii vi se potrivește cel mai bine: piese statement sau unele mai subtile? Dacă doriți ca oamenii să vă remarce imediat cerceii, căutați cercei mari sau stiluri atârnate; dacă vreți ca aceștia să fie un accent care doar să adauge ceva în plus ținutei dvs., optați pentru cercei mici.