Atunci când planificați ziua cea mare, poate fi ușor să vă lăsați absorbită de elementele importante – rochia, tortul, locul de desfășurare. Dar una dintre părțile preferate din planificarea nunții sunt micile detalii care fac diferența.

Fie că ești un romantic fără speranță sau doar încerci să te gândești în afara cutiei atunci când vine vorba de decorarea nunții tale, încearcă asta: decorează-ți nunta și lumânările de cununie cu florile tale preferate.

Personalizează-ți nunta aducând elemente ale personalității tale și a partenerului tău. Dacă amândoi iubiți drumețiile, aduceți elemente din natură – încercați să folosiți un suport de lumânări din mesteacăn cu niște plante suculente verzi frumoase. Sau dacă voi doi sunteți gurmanzi, de ce să nu optați pentru o temă distractivă care să vorbească despre dragostea voastră pentru gătit? Încercați niște lumânări frumoase de culoare gri cu câteva lămâi sau portocale ca decor.

Decorează lumânările cu flori care reflectă gusturile tale și ale partenerului tău

Posibilitățile sunt literalmente nelimitate, de la lumânări cu trandafiri roz la cele cu bujori. Fie că vă plac nuanțele de mov sau albe eleganțe, există o opțiune pentru fiecare gust și stil!

Este posibil să vă gândiți la o nuntă ca la o petrecere mare și distractivă în care vă arătați dragostea în fața tuturor prietenilor și familiei. Dar este mai mult decât atât – este, de asemenea, o oportunitate de a vă împărtăși dragostea pentru flori!

Lumânările de cununie pot fi personalizate în atât de multe feluri: culoare, parfum, formă, dimensiune, monograme cu inițiale și multe altele. Vei descoperi că dacă aceste lumânări sunt personalizate cu flori, vor arăta mult mai bine decât cele pe care le cumperi de la magazin. Le dă o notă suplimentară de personalitate și fler.

Ești nașul celui mai bun prieten al tău? Sau a unui văr? Cu toții am trecut prin asta: ziua cea mare se apropie, nu mai ai timp și încă nu știi ce fel de lumânări nuntă să le iei celor doi. Vreți ceva care să dureze, ceva care să fie o declarație despre cine sunt ei ca și cuplu… dar ce ar putea fi?

Nu căutați mai departe de aceste minunate lumânări de nuntă personalizate. Fie că alegi florile preferate ale miresei și mirelui sau un amestec al culorilor lor preferate, aceste lumânări vor fi un cadou de neuitat pentru orice cuplu.

S-ar putea să credeți că lucruri precum rochia și tortul sunt cele mai importante, dar noi credem că și lumânările sunt importante. Așa este – lumânările pe care le ardeți la nunta voastră pot continua să lumineze drumul prin toate momentele voastre speciale împreună. Iar alegerea unor lumânări personalizate este o modalitate excelentă de a vă asigura că sunt unice și semnificative pentru voi ca și cuplu.

Există multe moduri diferite de a personaliza o lumânare: poate că ai prefera ca aceasta să fie gravată cu data nunții tale. Poate că ați dori doar să vă fie gravate inițialele pe ea cu un font de lux?

Pentru o notă mai personalizată, decorați lumânările de cununie cu aceleași flori folosite la aranjamentele florale și la buchetul miresei.