Cununia civilă este un moment important din viața unui cuplu, iar atunci când acest cuplu este format din doi prieteni dragi, cu siguranță vrei să îi surprinzi cu un cadou util și pe placul lor. Cununia civilă reprezintă de fapt formarea unei noi familii, doi oameni care vor conviețui și care vor împărți același spațiu. Așadar, cadourile de cununie civilă pot să fie simbolice sau pot să fie obiecte care sunt de mare ajutor în orice locuință. Iată câteva idei cu care nu ai cum să dai greș. 

 

Cadouri pentru casă nouă

 

Orice cuplu care începe o nouă viață împreună va trebui să își creeze un mediu cât mai plăcut, așadar cadourile de casă nouă sunt întotdeauna potrivite pentru cadouri cununia civilă. De la lenjerii de pat de calitate superioară, la accesorii pentru baie sau cuverturi care să se potrivească cu designul interior, poți alege dintr-o gamă variată pusă la dispoziție de Domus Home. Cel mai important lucru este să știi care sunt gusturile noii perechi sau, dacă nu, să alegi culori neutre care pot să fie incluse foarte ușor în orice încăpere urmează să fie folosite produsele achiziționate. 

 

Vouchere de cumpărături

 

În cazul în care știi că tinerii însurăței au un magazin preferat, nu ar strica să achiziționezi un voucher în loc de produse anume. În acest mod, reușești cu siguranță să faci un cadou pe placul lor, deoarece ei vor putea să aleagă produsele preferate din magazinul pe care îl frecventează deja. 

 

Decorațiuni interioare

 

Un tablou elegant sau o vază de o dimensiune potrivită pentru sufrageria casei noului cuplu format pot să fie cadouri care să ajute partenerii în procesul de amenajare a locuinței. Așadar, înainte de a cumpăra decorațiuni interioare, fă o vizită în noua casă în așa fel încât să ai o idee despre paleta de culori a designului interior și de stilul preferat. 

 

Flori criogenate

 

Trandafirii criogenați sunt cadouri foarte apreciate datorită faptului că pot să fie păstrați chiar și zeci de ani. Dacă știi că mireasa sau ambii parteneri iubesc florile, trandafirii criogenați reprezintă un cadou potrivit pentru cununia civilă, florile fiind simbolul iubirii, iar faptul că rezistă atât de mult timp vor transforma trandafirii într-o decorațiune specială și frumoasă, care mereu va aminti cuplului de prietenia dintre voi. 

Caricaturi și tablouri

 

Dacă ai o poză frumoasă cu noul cuplu, fie de la logodnă, fie dintr-o vacanță în care s-au cunoscut, poți să realizezi o caricatură frumoasă și specială pe care să le-o înmânezi chiar în ziua cununiei civile. Acest cadou cu siguranță va fi pe placul partenerilor pentru că le amintește de un moment special din viața lor. 

 

Odată ce te-ai hotărât ce cadou vei face de cununia civilă a prietenilor tăi, nu îți rămâne decât să te pregătești pentru această zi deosebită în care veți sărbători dragostea. Indiferent de alegere, setează-ți un buget rezonabil și încearcă să fii cât mai creativ pentru a surprinde cu adevărat și pentru a dărui un cadou care să rămână o amintire pentru mult timp.