In orice domeniu, ai de castigat atunci cand asculti sfaturile celor cu mai multa experienta decat tine. Aceasta afirmatie este adevarata inclusiv intr-un studio videochat, unde modelele care deja au facut performanta pot deveni adevarati ghizi pentru incepatoare.

Unele dintre fetele care au castigat sume impresionante de bani si au obtinut prestigioase premii internationale si-au continuat cariera in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti si, ulterior, au ajuns manageri de studio. Iata doua astfel de exemple din capitala Romaniei, de la Studio-20.ro!

Double D – experienta dubla pentru succes la patrat!

Oli si Devi sau modelele cunoscute sub numele de Raquelle Diva si Devious Angel s-au facut remarcate pe plan international, dovada a acestui fapt fiind distinctiile primite de-a lungul timpului. Printre acestea se numara trofeele pentru Best Live Cam Model, Best Website, Best Female Cam sau AVN si XBIZ Best Cam Model.

Dupa astfel de realizari la nivel personal, s-au decis sa deschida propriul studio de videochat si astfel a aparut Double D. Aici, ele sunt gata sa-si impartaseasca secretele, astfel incat si alte fete din Romania sa se bucure, la randul lor, de astfel de reusite. Iata, de exemplu, cateva dintre ideile false si parerile gresite despre videochat, pe care fac eforturi pentru a le contrazice:

  • parerea ca, pentru a reusi in acest domeniu, nu ai nevoie de nimic altceva decat de un aspect fizic placut. In realitate, calitatile intelectuale sunt cele care ajuta cel mai mult un model, in timp ce atuurile fizice cad pe al doilea plan;
  • conceptia conform careia munca intr-un studio de videochat ar fi echivalenta cu pornografia. O astfel de afirmatie este profund gresita, deoarece activitatea consta, de fapt, in socializare cu persoane din lumea intreaga. Arta conversatiei si empatia sunt mult mai importante decat renuntarea la haine si, in plus, exista inclusiv varianta de videochat non-adult, care nu presupune deloc nuditate;
  • opinia conform careia femeile care aleg o cariera de model online sunt de moravuri usoare. Dimpotriva, este vorba despre femei care isi respecta feminitatea si inteligenta si care s-au decis sa le foloseasca astfel incat sa isi implineasca visurile. Ele nu fac decat ceea ce doresc si singurele interactiuni cu membrii se desfasoara in spatiul virtual, de la o distanta de sute sau mii de kilometri.

Eva Agency – secretele reusitei, de la un model de legenda!

In acest studio videochat situat in Piata Victoriei, incepatoarele au ocazia sa invete de la Eva, cel mai bun model online din lume pe site-ul Flirt4Free mai multi ani consecutiv. Ea a generat incasari de peste 2 500 000 de dolari si a castigat 4 premii Hall of Fame, dupa cum urmeaza: Most customers overall, Most watched VOD in credits, Most credits in a Month si Most consecutive daily bonus wins.

La randul tau, poti realiza astfel de performante, cu conditia sa dai dovada de seriozitate si sa stii cum sa profiti de ajutorul pe care il primesti de la manager, de la colegele cu mai multa experienta in domeniu, de la traineri, profesori si echipa de suport. Cu totii se afla acolo pentru a te sustine.

Daca vei respecta modelele cu experienta si vei profita din ceea ce iti impartasesc, calea spre succes va deveni mai simpla, intr-un studio videochat!