Ca model online, vrei cu siguranta sa te promovezi pe toate site-urile care iti pot aduce castiguri substantiale. Numeroase modele din Romania au ajuns la castiguri de mii de dolari pe luna datorita faptului ca au reusit sa se afirme pe Live Jasmin, AdultWork, StripChat, Chaturbate sau Flirt4Free.

In ultimii ani se vorbeste insa despre o platforma online care ofera posibilitatea unor castiguri chiar si mai mari, ceea ce le face pe toate fetele din domeniul industriei de divertisment online pentru adulti sa isi doreasca o cat mai eficienta promovare Onlyfans la ACM Studio.

Ce este OnlyFans si cati utilizatori are?

Platforma online cu acest nume a aparut in noiembrie 2016, insa a inceput sa se bucure de succes global ceva mai recent, in ultimii 2-3 ani. Gandita la inceput ca o retea de socializare, s-a transformat cu timpul intr-un serviciu online unde poate fi accesat, contra cost, continut destinat exclusiv adultilor.

Din cauza continutului explicit, atat creatorii, cat si fanii care se inscriu pe site trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani. In acest moment, se estimeaza ca exista aproximativ 2 milioane de creatori de continut si peste 150 de milioane de fani. Aceste cifre reprezinta deja un motiv suficient pentru a-ti dori cea mai buna promovare OnlyFans!

Cum se castiga bani?

Fiecare utilizator achita un abonament lunar, pe baza caruia capata dreptul sa posteze sau sa acceseze fotografii, videoclipuri si chiar discutii live individuale. Exista mai multe tipuri de abonament, al caror cost variaza, in prezent, intre 4,99 si 49,99 de dolari pe luna. In plus, se poate plati si pentru mesaje private, fara a fi insa obligatoriu ca un creator de content sa le raspunda fanilor.

In 2021, compania care detine site-ul a fost evaluata la un miliard de dolari, iar valoarea sa se afla in continua crestere. In 2022, valoarea totala a sumelor platite lunar catre creatorii de continut ajunge la 200 de milioane de dolari pe luna. Inca un motiv pentru a avea parte de o promovare OnlyFans cat mai eficienta!

Exemplele de succes sunt numeroase, printre primele fiind cel al suedezei de 38 de ani Monica Huldt, care a inceput sa partajeze continut pentru adulti in timpul pandemiei si a ajuns la castiguri de peste 100 000 de dolari pe an. Apoi insa, acest record a fost depasit cu mult, astfel ca, in aprilie 2021, creatoarea cu pseudonimul Bhad Bhabie a castigat un milion de dolari in numai 6 ore!

Cum te ajuta un studio de videochat pentru promovare OnlyFans?

ACM Studio din Bucuresti intelege cat de important este pentru fiecare model sa se faca cunoscut si sa isi evidentieze atuurile pe toate site-urile populare, cu atat mai mult pe unul care poate sa genereze astfel de castiguri.

De aceea, specialistii din studio le asigura modelelor, in mod gratuit, traininguri de specialitate, invatandu-le care sunt elementele ce pot aduce popularitatea. Fetele invata ce fel de content este bine sa incarce pe site, cum sa se imbrace si ce accesorii sa foloseasca, astfel incat numarul de abonati sa creasca in mod semnificativ.

Cu o astfel de promovare OnlyFans realizata sub indrumarea unor specialisti, ai toate sansele sa te bucuri, la randul tau, de succes maxim pe una dintre cele mai populare platforme din lume!