Culori vibrante, dinamice, pline de viata sau note calde, culori naturale, relaxante? Forme clasice, elegante sau avangardiste, desprinse din intrezaririle viitorului?

Oricare ar fi raspunsul la aceste intrebari, moda noului sezon este atotcuprinzatoare, permitand fiecarei femei sa se exprime in cel mai autentic si nedisimulat mod cu putinta.
Ecourile tendintelor frantuzesti se vor face auzite cu putere in liniile noii colectii de bijuterii si cercei din argint.

O colectie de o mare diversitate, plina de fantezie, deopotriva cu elemente romantice si note moderne, dinamice, citadine. Un melanj de culori, forme, materiale, o imbinare de elemente apartinand diferitelor epoci si acoperind o multitudine de stiluri.

cercei-colorati

Noul sezon subliniaza vitalitatea, increderea, nonsalanta femeii moderne, care stie sa-si pastreze armele seductiei si ale cochetariei printr-un stil urban si sexy, prin hotarare si constientizarea calitatilor sale.

Acelasi sezon ne invita sa redescoperim romantismul serilor petrecute langa focul semineului, reintoarcerea la natura, precum si liniile clasice actualizate.

CULORI

Desi suntem incantati de forme diverse, cu design deosebit, elementul care ne va ravasi simturile va fi culoarea, in toata splendoarea ei plina de emotii.

Nebunia cromatica a sezonului toamna-iarna va fi subtil temperata de prezenta imaculatului alb si a elegantului negru, precum si de tonurile calde de maro.

Combinatia vedeta a sezonului, maro-portocaliu, va conferi echilibru, confort si caldura, dar si o doza de nonconformism si indrazneala. Maroul pamantului si al padurii se va alatura in noul sezon si puritatii albului, emanand simplitate, forta si incredere.

Monocromia anuntata a tinutelor va fi inveselita de multitudinea carourilor ton in ton a bijuteriilor si cerceilor din argint.

Nu vor lipsi din peisajul coloristic al noului sezon nici fuchsia, albastrul acvatic, movul, verdele, rozul cenusiu, galbenul, griul. Un stil urban, dinamic, patrunzator, menit sa transforme atmosfera apasatoarea a sezonului rece intr-un mix de optimism, veselie si atitudine pozitiva.

cercei-mari-din-argint
Pentru prima data accesoriile de par permit sublinierea coafurilor mai mult sau mai putin extravagante prin culori indraznete si forme neregulate. Culoarea va fi nelipsita si la gentile XXL, o alta tendinta pentru perioada urmatoare.

FORME

Paul Cezanne spunea ca atunci cand culoarea e bogata, forma atinge si ea puritatea.
Multitudinea de stiluri pe care o cuprinde moda sezonului toamna – iarna  se va regasi si la nivelul formelor noii colectii de bijuterii si cercei din argint.

Linii clasice reinventate si imbracate in culori moderne, grafisme, forme geometrice, forme abstracte dispuse asimetric, elemente romantice  acestea sunt cateva dintre tendintele formelor noului sezon.

Colierele se pot transpune in exemplul perfect pentru multivalenta acestei colectii, surprinzand printr-o mare varietate de dimensiuni si asocieri de forme. Avem coliere lungi alcatuite din forme abstracte intercalate cu forme clasice (gen bile din material plastic), majoritatea lor avand drept suport metalul.

Nelipsite si foarte atragatoare vor fi in acest sezon lanturile metalice lungi si medii, cu pandantive mari din metal emailat sau din metal imbracat in pietre stralucitoare, de diferite culori si dimensiuni. Colierele medii se vor regasi si pe snur, cu diferite forme din plastic in combinatii de culori ton pe ton sau contrastante.

Colierele scurte, la baza gatului, au fie forme intr-o singura dimensiune, de volum mare, fie forme similare, de dimensiuni diverse, din plastic, metal emailat sau lemn, aranjate pe lanturi metalice.

Bratarile readuc in atentie volumele mari, avand forme diverse, fixe sau dispuse pe fir elastic.

Cerceii respecta aceleasi tendinte, colectia propunand un numar mare de produse care pot alcatui seturi, atat din punct de vedere al formelor, materialelor, cat si al culorilor.
In materie de accesorii fantezie, ne vor surprinde esarfele patrate, de diferite dimensiuni, gentile foarte mari si posetele elegante.

MATERIALE

Polivalenta se regaseste si din punct de vedere al materialelor bijuteriilor fantezie, intrucat vom intalni de la metal (inclusiv emailat) si lemn, pana la materiale plastice si rasini.
Accesoriile fantezie releva volume mari, tesaturi moi.

Curelele fantezie din piele ecologica sau din material textil au catarame din metal emailat sau metal cu incrustatii de pietre stalucitoare, de diferite forme, culori, dimensiuni.