Fie ca suntem acasa sau la birou, ne dorim ca documentele si pozele noastre scoase la imprimanta sa arate cat se poate de impecabil. In ziua de astazi, este usor sa beneficiezi de o imprimanta de calitate, mai ales pentru cei care aleg modelele de la Kyocera.

Imprimantele laser sunt cunoscute pentru imprimarea lor de calitate superioara. Un utilizator obtine o experienta de imprimare mai buna cu tehnologia laser decat cea pe care o dezvaluie in timp ce foloseste jet de cerneala. In plus, aceasta tehnologie avansata permite utilizatorilor sa realizeze un numar mai mare de imprimari. Exista pulbere de toner in imprimantele laser, nu cerneala lichida. Aceasta pulbere dureaza mai mult decat lichidul. Indiferent daca trebuie sa imprimati un document text sau o imagine, in orice format, veti obtine rezultate de calitate mai buna. Acesta este tocmai motivul din spatele acceptarii pe scara larga a acestor imprimante pentru aplicatii comerciale. Aceste imprimante sunt disponibile si in tehnologia wireless.

Imprimanta laser s-a dezvoltat mult mai rapid decat tehnologia cu jet de cerneala din anul precedent. Imprimantele cu jet de cerneala au capete de imprimare care imprima texte si imagini intr-un proces pas cu pas, in timp ce tehnologia laser despre care vorbim, este destul de rapida. Folosind aceste imprimante, utilizatorii pot imprima un numar mai mare de pagini pe minut. Inseamna ca, daca trebuie sa tipariti un document de 100 de pagini, va trebui sa asteptati cateva minute, spre deosebire de utilizarea unei imprimante cu jet de cerneala, care necesita mult timp pentru a imprima o singura pagina. Pentru profesionisti, ca scriitori, arhitecti si designeri, imprimantele laser sunt cel mai bun aparat disponibil. Vor avea o imprimare de calitate mai buna, intr-un timp mai rapid.

Pentru multi  multifinctionala KYOCERA este cea mai buna investitie pentru casa si birou!

Viteza poate fi descrisa ca fiind unul dintre cele mai bune avantaje ale imprimantei laser. Printurile sunt durabile. Stralucirea si contrastul tiparitelor nu se estompeaza cu trecerea timpului, in timp ce documentele tiparite cu imprimante cu jet de cerneala isi pierd proprietatile dupa cateva saptamani sau luni.