Utilizatorii confirma, lacurile germane Zobel se remarca prin 3 calitati absolut esentiale: rezistenta ridicata la zgarieturi, stabilitate si rezistenta la umiditate, precum si stabilitate la variatii de temperatura.

Premiza unei pardoseli perfecte porneste exact de la aceste calitati, pe care – fara indoiala – renumitul lac de lemn Zobel le indeplineste cu succes. Sistemul Zowo-tec de finisaj pe baza de apa, special conceput in acest sens, a garantat acest lucru in realitatea practica, unde s-a remarcat prin capacitatea ridicata de umplere, evolutia foarte buna, rezistenta la frecare si la exfoliere, elasticitate, usurinta de aplicare (cu pensula, cu rola sau chiar si prin turnare) si nu numai. Descopera mai multe detalii despre aceasta gama!

 

Ai ajuns la etapa finisajelor? Poti lacui lemnul chiar tu, fara ajutorul expertilor

Poti sa economisesti considerabil, daca te ocupi personal de finisajele din locuinta ta, care nu necesita – in mod special – expertiza specialistilor. De exemplu, aplicarea unui lac de lemn este o sarcina pe care o poti duce la bun sfarsit, chiar si fara experienta, daca beneficiezi de un lac de calitate premium. Este o conditie esentiala: produsul trebuie sa se plieze intocmai pe nevoile specifice ale locuintei tale si stilul de trai al familiei. Mai mult, lacul trebuie sa corespunda standardelor de calitate si sa asigure cele mai importante 3 criterii: rezistenta la zgarituri, stabilitate la variatii de temperatura, precum si stabilitate si rezistenta la umiditate, in absolut orice conditii. Nu uita de aspectul estetic, care este la fel de important.

 

De ce este astazi Zowo-tec 8400 cea mai buna alegere pentru finisajul parchetului?

Lacurile pe baza de solventi din trecut au pierdut teren in fata sistemelor de finisaj pe baza de apa, ne atrag atentia specialistii. Un bun exemplu este Zowo-tec 8400, un lac pe baza de apa utilizat special pentru parchet si scari cu o evolutie foarte buna si o performanta deosebita. Acest produs este extrem de rezistent la solicitarea intensiva, are o capacitate ridicata de umplere, rezista cu brio la exfoliere si la uzura prin frecare si asigura aspectul deosebit al parchetului, pe termen lung. Acest sistem eficient de protectie face parte din gama de produse ZOBEL, renumite pentru calitatea germana fara competitor. In prezent, aceasta este cea mai apreciata gama de lacuri pentru lemn (interior si exterior) de pe piata internationala.

 

Poti cumpara un lac pentru parchet Zowo-tec 8400 si din Romania: il gasesti la Klebrom.ro

Exista un magazin de renume in Romania, care tine pasul cu evolutiile in domeniul finisajelor inca din anul 1994, cand s-a infiintat. Este vorba despre Klebrom.ro, locul de unde poti cumpara astazi nu doar cel mai bun lac pentru parchet, ci si folii Renolit sau adezivi Kleiberit recunoscuti pentru eficienta lor garantata.

Daca vrei sa investesti in cele mai bune materiale pentru finisaj, Klebrom.ro este magazinul pe care il cauti. Poti comanda produse online, la distanta de un click, atat pentru proiecte mici si medii, cat si pentru proiecte mari, de anvergura, pentru ca acest mediu de achizitie cu traditie in Romania nu se adreseaza doar marilor producatori, ci si mestesugarilor, acoperind intreaga arie de clienti. Misiunea celor de la Klebrom.ro este de a te sprijini in proiectele tale de finisaj, motiv pentru care acorda si consultanta in alegerea produsului, precum si asistenta tehnica. Merita pe deplin sa colaborezi cu acesti specialisti!